• Новинка
Аксесоари за волана на колата AuyNeas Bling Кристал, Съвместими с Honda Bling Crystal, Аксесоар с Блестящи Диаманти, Стикер за интериора (Розов)

Аксесоари за волана на колата AuyNeas Bling Кристал, Съвместими с Honda Bling Crystal, Аксесоар с Блестящи Диаманти, Стикер

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

1 【Съвместимост】 : Блестящ стикер с логото на волана на колата, която е съвместима с Honda Civic Accord City Pilot FIT, CR-V XR-V UR-V "Одисея" Crosstour Vezel 2013-2022.Аксесоари за интериора на колата bling - чудесен подарък за жени, семейства, любовници и приятели. 【Мода】 : Емблемата на волана Bling е направена от висококачествен планински кристал и авиационен алуминиева сплав, ще даде малко блясък в интериора на вашия автомобил, както и ще подобри стила и външния вид на вашия автомобил. 【Лесна инсталация】 : Блестящ стикер с логото на колата на волана самозалепващи.Първо освободите място, за да изсъхне, а след това отстранете стикер от обратната страна. лесно се инсталира и падне, без никакви следи. 【Дизайн на най-добрите засаждане】 : Тези орнаменти по волана bling са проектирани и произведени в съответствие с размера на действителните лого на автомобила, са идеални за вашия автомобил. 【Купувайте без да се тревожи】 : На всички наши аксесоари за интериора на колата е наличен услуга за връщане и размяна в рамките на 180 дни.За да ви осигури задоволителен опит с покупки, моля, свържете се с нас, ако срещнете някакви проблеми при използването на тези стикери за интериора на колата. 【Съвместимост】 : Блестящ стикер с логото на волана на колата, която е съвместима с Honda Civic Accord City Pilot FIT, CR-V XR-V UR-V "Одисея" Crosstour Vezel 2013-2022.Аксесоари за интериора на колата bling - чудесен подарък за жени, семейства, любовници и приятели. 【Мода】 : Емблемата на волана Bling е направена от висококачествен планински кристал и авиационен алуминиева сплав, ще даде малко блясък в интериора на вашия автомобил, както и ще подобри стила и външния вид на вашия автомобил. 【Лесна инсталация】 : Блестящ стикер с логото на колата на волана самозалепващи.Първо освободите място, за да изсъхне, а след това отстранете стикер от обратната страна. лесно се инсталира и падне, без никакви следи. 【Дизайн на най-добрите засаждане】 : Тези орнаменти по волана bling са проектирани и произведени в съответствие с размера на действителните лого на автомобила, са идеални за вашия автомобил.

Подробности

Подобни продукти в категория

Контролер Wii Nunchuk - Черен
  • Новинка
Оценки:

Контролер Wii Nunchuk - Черен

3осово управление на трафика (като Wii Remote)Снабден с бутони "C" и "Z", а също така и аналогов джойстик.Позволя�

BGN 3.00
Стандарт Унисекс WinCraft NHL
  • Новинка
Оценки:

Стандарт Унисекс WinCraft NHL

Дължина на опаковката : 14,223 виж Ширина на опаковката : 9,906 виж Височина на опаковката : 0,508 виж Тип продукт

BGN 3.23