• Новинка
Стенен Държач за Тоалетна хартия, Държач за Кърпички за Баня от Неръждаема Стомана с Рафтове за съхранение на Мобилен телефон, от Неръждаема Стомана 304 (злато)

Стенен Държач за Тоалетна хартия, Държач за Кърпички за Баня от Неръждаема Стомана с Рафтове за съхранение на Мобилен телефон,

Buyers rating:
BGN 17.10

Налично

Неръждаема стомана ★ 【Полици за съхранение на】 : Държач за тоалетна хартия, идва с рафтове за съхранение на мобилен телефон, салфетки, ключове или други неща по време на използване на тоалетна.Горната полк, снабден с выступом, предохраняющим мобилен телефон от падане. ★ 【Материал】 : Този държач за кърпички изработен от висококачествена неръждаема стомана тип 304, която осигурява дълготрайност и надеждност. ★ 【 Лесно почистване】 : Този стенен държач за тоалетна хартия, направена от полиран хром огледало, гладка и нежна повърхност, лесен за почистване с мека кърпа. ★ 【 Размер】 : 7.76 см, тегло : 310 г. ★ 【Гаранция за удовлетвореност на клиентите】 : отговор по електронна поща за обслужване на клиенти в рамките на 24 часа, връщане на парите в рамките на 30 дни и 12 месеца гаранция.Неръждаема стомана. ★ 【Полици за съхранение на】 : Държач за тоалетна хартия, идва с рафтове за съхранение на мобилен телефон, салфетки, ключове или други неща по време на използване на тоалетна.Горната полк, снабден с выступом, предохраняющим мобилен телефон от падане. ★ 【Материал】 : Този държач за кърпички изработен от висококачествена неръждаема стомана тип 304, която осигурява дълготрайност и надеждност. ★ 【 Лесно почистване】 : Този стенен държач за тоалетна хартия, направена от полиран хром огледало, гладка и нежна повърхност, лесен за почистване с мека кърпа. ★ 【 Размер】 : 7.76 см, тегло : 310 г. ★ 【Гаранция за удовлетвореност на клиентите】 : отговор по електронна поща за обслужване на клиенти в рамките на 24 часа, връщане на парите в рамките на 30 дни и 12 месеца гаранция.Описание на продукта: Цвят : златен Дизайн на продукта е съвършен, здрав и издръжлив, спестяване на пространство, лесен за инсталиране, лесни за почистване и да се заменят с хартиени кърпи.Технически характеристики : Материал : неръждаема стомана 304 Стил : модерен Цвят : Златно Покритие : Огледално покритие от неръждаема стомана размери : 7.76in Тегло : 310 g Опаковка включва : 1x Държач за тоалетна хартия 1x монтаж на аксесоари ★ 【Забележка】: 1.

Подробности

Подобни продукти в категория