• Новинка
KAIKEA Лек и издръжлив Тесен шкаф за Тоалетни, Кухненски шкаф за съхранение, Рафтове за съхранение в Банята, Произведено страничен шкаф, Водоустойчив Отделно стоящи к?

KAIKEA Лек и издръжлив Тесен шкаф за Тоалетни, Кухненски шкаф за съхранение, Рафтове за съхранение в Банята, Произведено

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Идеален шкафче: Супертонкая конструкция стеллажа ширина 14 см, за съхранение в тесни пространства и ъгли перфектен домакински органайзер за съхранение на кухни, бани, Гаражи, пералня, офиса или обществени места.Висок чекмеджето: Подходящ за тоалетна хартия и почистващи препарати за тоалетни с четири подвижни колела в долната част Можете да преместите този шкаф за баня по всяко време. Спестяване на пространство: Той максимално увеличава достъпни пространството на вашата баня, осигуряване на функционално съхранение, което и осигурява бърз достъп до вашите аксесоари за баня. Конструкция няколко шкафове позволява идеално подобряване на ефективността на съхранение, което също осигурява надеждно използване.Функционално съхранение : с няколко чекмеджета Това е идеалният начин да подредите тоалетни принадлежности и аксесоари за баня, които да ги извадят от погледа.Материал : Изработен е от дебела екологично чист полипропилен пластмаса, сверхтвердая и устойчива на надраскване повърхност, водоустойчив и светостойкая.Можете да го изплакнете директно с вода и избършете с чиста кърпа.Идеален шкафче: Супертонкая конструкция стеллажа ширина 14 см, за съхранение в тесни пространства и ъгли. перфектен домакински органайзер за съхранение на кухни, бани, Гаражи, пералня, офиса или обществени места.Висок чекмеджето: Подходящ за тоалетна хартия и почистващи препарати за тоалетни с четири подвижни колела в долната част Можете да преместите този шкаф за баня по всяко време. Спестяване на пространство: Той максимално увеличава достъпни пространството на вашата баня, осигуряване на функционално съхранение, което и осигурява бърз достъп до вашите аксесоари за баня. Конструкция няколко шкафове позволява идеално подобряване на ефективността на съхранение, което също осигурява надеждно използване.Функционално съхранение : с няколко чекмеджета Това е идеалният начин да подредите тоалетни принадлежности и аксесоари за баня, които да ги извадят от погледа.Материал : Изработен е от дебела екологично чист полипропилен пластмаса, сверхтвердая и устойчива на надраскване повърхност, водоустойчив и светостойкая.

Подробности

Подобни продукти в категория