• Новинка
Преносим Душ - кабина- Преносим чанта за душ с голям капацитет - стоки от първа необходимост в общежитието на колежа - Чанта за душ за колеж - стоки от първа необходим?

Преносим Душ - кабина- Преносим чанта за душ с голям капацитет - стоки от първа необходимост в общежитието на колежа - Чанта

Buyers rating:
BGN 10.76

Налично

? ЗДРАВ и быстросохнущий : Преносим душ, много бързо изсъхва, е изработена от висококачествени материали и дишаща мрежаВода няма да попаднат в пакет за вана, когато тя докосва повърхността на опаковката. ? СЪВМЕСТИМОСТ с пълен размер на бутилката : - Нов дизайн с подобрена размери от нашия душ кабина.Тази нова версия чанти за душата достатъчно висока и голям, за да побере 2 в пълен размер шампоан и сапун за измиване на тялото, а също и обичайните аксесоари за душ, средства за грижа за кожата, грим и т. ✅ ПРЕНОСИМ : Чанта за душата caddy college, снабдена с кука от неръждаема стомана, така че можете да закачите чантата си за душата е навсякъде, където искате!Вече не е необходимо да се наведе, за да достигне до вашите принадлежности за душата.Преносим душ caddy е оборудван с подсилена дръжка, която позволява лесно да го закачите навсякъде, където искате!. ? УДОБЕН и ОРГАНИЗИРАН от : Разполага с 2 големи отделения отпред и отгоре с ципове, 3 големи еластични ленти за съхранение на бутилки обикновен размер, 3 средни еластични ленти за закрепване на малки принадлежности за къпане, както и 2 големи странични джоба от еластична мрежа.Тази чанта помага да подредите вашите принадлежности за баня. ? МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : Този универсален органайзер за пътуване може да бъде не само чанта за душата, но и чанта за тоалетни принадлежности, косметичкой за грим, чанта за душ, на калъф за мъже и за жени, който се използва в банята, пътуване или навсякъде, където е необходимо да се вземат аксесоари.

Подробности

Подобни продукти в категория