• Новинка
SUNCARACCL2 БР. Държач за слънчеви очила за автомобилния козирка, Магнитен Кожена Скоба за чаши за кола, Подходящ за точки с различни размери, Аксесоари за автомобил на к?

SUNCARACCL2 БР. Държач за слънчеви очила за автомобилния козирка, Магнитен Кожена Скоба за чаши за кола, Подходящ за точки

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

[Подходящ за различни видове точки] Този държач за очила е подходящ за повечето очила и слънчеви очила, включително и по-дебели рамкиТой също има допълнително удобство, заключающимся в капацитета за съхранение на немагнитни карти, билети и пари в брой, запазвайки салон на вашия автомобил спретнато и организираната. [Висококачествени материали] Този държач за очила, изработени от висококачествена естествена кожа, мек, устойчив на надраскване и издръжлив, гарантира, че вашите очила и козирка ще останат в перфектно състояние. [Дизайн с магнитна закопчалка] Държач за слънчеви очила, оборудван стабилна магнитна закопчалка, която здраво държи очилата на мястото, а също така позволява лесно да се управляват с една ръка. [Лекота на инсталиране на] Просто закрепете авто държач за слънчеви очила в солнцезащитном козирка, за да си очила са подредени и до тях е лесен достъп.Стяга здраво закрепени към козырьку на вашия автомобил и няма да падне. [Прост и стилен] Благодарение на елегантния и практичному дизайн на този държач за слънчеви очила е идеална за ежедневна съхранение на вашите автомобилни малки неща и ще се съчетае с интериора на всеки автомобил.Това е чудесен избор за лична употреба или за подарък. [Подходящ за различни видове точки] Този държач за очила е подходящ за повечето очила и слънчеви очила, включително и по-дебели рамки.Той също има допълнително удобство, заключающимся в капацитета за съхранение на немагнитни карти, билети и пари в брой, запазвайки салон на вашия автомобил спретнато и организираната. [Висококачествени материали] Този държач за очила, изработени от висококачествена естествена кожа, мек, устойчив на надраскване и издръжлив, гарантира, че вашите очила и козирка ще останат в перфектно състояние. [Дизайн с магнитна закопчалка] Държач за слънчеви очила, оборудван стабилна магнитна закопчалка, която здраво държи очилата на мястото, а също така позволява лесно да се управляват с една ръка.

Подробности

Подобни продукти в категория