• Новинка
Поставка за торта DOITOOL Поставка за Сватбената торта Небето е Синя Поставка за Сватбената торта: Десерт Чиния Върху крака, Поставка за Сватбени Кексчета, Декоративе?

Поставка за торта DOITOOL Поставка за Сватбената торта Небето е Синя Поставка за Сватбената торта: Десерт Чиния Върху крака,

Buyers rating:
BGN 9.95

Налично

? Компактен размер, не заема твърде много място ? Се отличава с елегантен външен вид, който е пълен с чувства на модата. ? Багажник за изложбата стоки е изработен от висококачествен материал, който е здрава за дълго време употреба. ? перфектен дисплей за вашия сладкиш, подходящ за сватби, партита, рожден ден, etc. ? Идеални за съхранение и демонстрация на вкусни сладкиши, като торта, кифла, кифла и т. Описание на Тази декоративна поставка за торта е направена от висококачествен материал.За всеки случай, а Също така може да съдържа Десерт или коктейл.Идеално за всеки повод, семейни събирания, детски тържества, Сватби, рожденни Дни, Годишнини, годеж, на партито по случай рождения ден.Характеристики Материал : PP - Цвят : синьо небе.- Размер : 32 X32 X19, 5 см. на Помещение включва 2 подложки за торта.

Подробности

Подобни продукти в категория