• Новинка
Блестящо Червено Поп/Розов/Червен Луксозен Слюдяной Оцветяване Пигментоза на Прах Козметични Клас С Блестящи Ефекти Сенки за очи за Сапун, Свещи, Лак за Нокти 4 гра?

Блестящо Червено Поп/Розов/Червен Луксозен Слюдяной Оцветяване Пигментоза на Прах Козметични Клас С Блестящи Ефекти Сенки

Buyers rating:
BGN 18.19

Налично

Козметичен клас и Премиальное качество!!! Луксозна Блестяща пудра на Прах за сенки за очи.Идеално подходящ за всички видове бродерия - рисуване, scrapbooking, щамповане, леене от смола и т., Всички цветове са били тествани в мылах - няма трансформаций или изненади!!!.Член на парламента В безопасност.Козметичен клас и Премиальное качество!!!. Луксозна Блестяща пудра на Прах за сенки за очи.Идеално подходящ за всички видове бродерия - рисуване, scrapbooking, щамповане, леене от смола и т., Всички цветове са били тествани в мылах - няма трансформаций или изненади!!!. Ярко мерцающая червена слюда. Слюда нетоксична, се формира в природата от минерали мусковита и силикат.Слюда размер на по-малко от 20 микрона придава сатен вид, а големите слюда създават ефект на блясък. След това mica покриват различни оксиди, кармином и титанов диоксид, за да получите пълната гама от цветове.Нашата слюда Shimmer Raspberry Pop одобрен за общо козметични приложения, включително и за очите.Стабилен във всички приложения.Пигменти - прекрасен начин да се даде на цвета, блясък на вашите шампуням, бальзамам за устни, теням за очи, помадам, лосьонам, кремам и минерална козметика.Прахобразен пигмент за направата на сапуни и козметика "Направи си сам".Просто добавете в своята смес и се смесва или перемешивайте до получаване на желания цвят.Произвеждат свои собствени продукти за по-малко пари!Слюда Shimmer Raspberry Pop се различава от стандартния слюда своя изключителен блясък и изпълнение.Когато се използва в козметиката, средства за лична хигиена, той се смята за идеален поради своето качество и чистота, които отличават тези минерали от други и ги правят избор на професионалист.Цветовата гама е далеч отвъд дъгата.Всеки цвят може да се използва самостоятелно или да се комбинират за създаване на още по-уникални и красиви нюанси.Пигменти са на разположение в широк спектър от ефекти и покрития, включително мат, сатен или блестящ ефект.

Подробности

Подобни продукти в категория

Форма за сапун Борова Шишарка 3D
  • Новинка
Оценки:

Форма за сапун Борова Шишарка 3D

Продукт : Форми за сапун, Форми за Свещи, Форми за бродерияМатериал : Гъвкав силикон.Силиконови форми за �

BGN 9.33