• Новинка
Сгъваема Възглавница за детска баня DANCELF, Подложка за баня с мивка за детска баня, Възглавница за седалка под формата на Сладка Жаби от Карикатура, Удобен Нескользя?

Сгъваема Възглавница за детска баня DANCELF, Подложка за баня с мивка за детска баня, Възглавница за седалка под формата

Buyers rating:
BGN 5.98

Налично

Иновативен дизайн ??Когато вашето дете за първи път ще влезе във водата, този детски килим за баня ще се превърне в най-добрият му другар, той е проектиран във формата на сладки жабиЗастегните две фиксирани бутони в долната част, които са идеално облегают облегалката и по-добре да поддържат организма на новороденото. ?Сгъваеми?Нашите постелки за баня леки, лесно да ги носите със себе си, и в сгънат вид, те не заемат място.През малка дупка в горната част можете да окачите навсякъде, а за дръжката отстрани лесно се възползва. моля, бъдете внимателни и не вдигайте детето дръжката, когато го използвате. ?Нескользящий?Нескользящий дизайн на облегалката гарантира, че нашите постелки за баня не се плъзгат, когато се използва, осигурявайки мека подложка и устойчива подкрепа на вашето дете, като осигурява перфектен баланс и удобство при къпане.Размерът е подходящ за много различни бани и мивки. ?Лесно почистване? Нашата вана е изработена от полиуретанова материал, който е мек и не абсорбира влагата.Благодарение на мека, нескользящему и лесно моющемуся материал тази подложка за баня във формата на жаба изключително лесен за поддръжка и употреба.Благодарение на дизайна с малък отвор, леко разклащане след употреба позволява бързо се оттича водата. ?Идеален подарък?Нашите прекрасни постелки за баня във формата на жаба ще бебета комфортно и релаксиращо плуване.Тази подложка за баня във формата на жаба - идеалният избор, независимо дали е за подарък или за къпане на вашето собствено дете. Иновативен дизайн ??Когато вашето дете за първи път ще влезе във водата, този детски килим за баня ще се превърне в най-добрият му другар, той е проектиран във формата на сладки жаби.Застегните две фиксирани бутони в долната част, които са идеално облегают облегалката и по-добре да поддържат организма на новороденото. ?Сгъваеми?Нашите постелки за баня леки, лесно да ги носите със себе си, и в сгънат вид, те не заемат място.През малка дупка в горната част можете да окачите навсякъде, а за дръжката отстрани лесно се възползва.

Подробности

Подобни продукти в категория