• Новинка
Инструмент за кримпване на върха Flytuo, Щипки AWG23-7 с саморегулирующимся механизма на палеца за кримпване на парче тел, Инструмент премиум-клас HSC8 6-4A за Кримпване на К?

Инструмент за кримпване на върха Flytuo, Щипки AWG23-7 с саморегулирующимся механизма на палеца за кримпване на парче тел,

Buyers rating:
BGN 7.80

Налично

Материал : Найлон и медни сплавиКрайните конектора на кабела : 0,25 ~ 10 mm2. Обща дължина : 175 мм/9,65 инча.Област на приложение : Уши в двата края на телта. 1 х Инструмент за кримпване на върха.По-голям обхват на компресия от 0,25 до 10 mm2.Може да я огъвате и повече проводници с различни размери.Уникален дизайн от четири стила на вълна от шпиндела.Специален материал, по-висока твърдост.Има по-добра раздел, отговарящ на нашите нужди.Регулируема храповая дизайн.Регулиране на напрежение, за да се предотврати възможности за работа.Ергономичен дизайн на дръжката - лесно улови.Утолщающий дизайн - Подходящ за нашите навици.Материали за опазване на околната среда - Безопасни и надеждни.Удобна дръжка за удобство на работа.Ергономична конструкция на ръкохватката осигурява по силата на захващане.Регулируема конструкция храповика и лост намалява степента на умора.Специален тип клещи с четири оправками за квадратен клещи.Висококачественият стандарт клещи осигурява повтаряна обжимное действие.Идеален за кримпване на изолирани и неизолированных телени накрайници.Быстроразъемный предпазител. Забележка : Моля, обърнете внимание на безопасността при употреба!. [Висококачествен материал] : Изработен е от висококачествена легирана стомана и ABS.Тя създава траен и перфектен обжим за домашно електроника, промишлено оборудване, декорация на дома и много други. [Диапазон на размера клещи] : Обхват на пресоване е 0,25-10 mm2 / AWG 23-7, че осигурява точност клещи. [Ергономичен дизайн на дръжката] : Икономически храповое устройство.Нескользящая найлон дръжка с рычажным принципа на работа е предназначена за удобно и лесно клещи по време на употреба. [Самостоятелно коригиращ инструмент за кримпване клещи] : В съответствие с изискванията на терминала, той автоматично се настройва на съответния диаметър, за източване и лесен за работа. [Професионални клещи машина] : Инструмент осигурява професионална помощ при извършване на обжимных работи и е удобно в переноске и съхранение.ако имате някакви проблеми с продукта, просто се свържете с нас директно. [Висококачествен материал] : Изработен е от висококачествена легирана стомана и ABS.

Подробности

Подобни продукти в категория