• Новинка
XINXUSONG, 3 предмет, защита на обектива на камерата, за да Moto G Stylus 5G XT2131, защитен слой от закалено стъкло твърдост 9H, защищающая от надраскване.

XINXUSONG, 3 предмет, защита на обектива на камерата, за да Moto G Stylus 5G XT2131, защитен слой от закалено стъкло твърдост

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Стъпките за инсталация: Моля, изберете за приложение помещение без прах, най-добре в банята. Първо почистване на екрана на телефона влажна кърпа, след което подсушете. Използвайте колектор на прах, за да премахнете прах или точки на екрана на телефона. Бавно се прикрепва защитно фолио за обектива на камерата към обектива на камерата на телефона.Пратката включва : . защитно фолио за екран, 3 чифта почистващи кърпички (мокри и сухи), 3 серии колекционерски прах + водачи за етикети.Специална забележка : .Благодарение на дизайна на екрана на вашия телефон със заоблени ръбове, нашата защитен слой от закалено стъкло е специално направена, така че да е малко по-малко от себе си на екрана на вашето устройство, което свежда до минимум вероятността от образуване на мехури, отслаивания и напукване, както и позволява използването му в повечето седалките.Отличен дизайн : Специално проектиран за Мото G Stylus 5 G XT2131. Сверхчистая картина с висока резолюция за прозрачност на 99%, осигуряваща оптимално, естествено възприемане на изображението.Сверхчистая картина с висока резолюция за прозрачност на 99%, осигуряваща оптимално, естествено възприемане на изображението.Ултра тънък, с дебелина 0,3 mm, здрав и еластичен, той осигурява пълна съвместимост със сензорна чувствителност.Много здрав и устойчив на надраскване повърхност твърдост 9 H е покрита с олеофобным покритие за намаляване на пръстови отпечатъци.Пратката включва : 3 бр. защитни фолиа, изработени от закалено стъкло, 3 чифта почистващи кърпички (мокри и сухи), 3 серии колекционерски прах + водачи за етикети.

Подробности

Подобни продукти в категория