• Новинка
YJJT Сгъваема Пейка за баня Сгъваем стол - Седалката за пейки входа на къщата Столче За смяна на на обувките - Складное Сигурна седалка за душ, спестяване на пространс?

YJJT Сгъваема Пейка за баня Сгъваем стол - Седалката за пейки входа на къщата Столче За смяна на на обувките - Складное Сигурна

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

【Подвесная и сгъваема конструкция】 Сгъваем стол за обувки, можете да отворите или да прибират по малко е необходимо, е особено подходящ за малки помещенияВ сгънат вид тя е с дебелина около 4 см, което спестява място. 【Безопасен и удобен】 Скелетна опора от масивна дървесина, стабилна структура.Двама души стоят на него, без да натиска.Може да се използва от възрастни. 【Здрава масивна дървесина】Стол за влизане произведени от естествена масивна дървесина, която е различна якост.Повърхностно покритие увеличава дълголетие, тя е гладка и не е чеп. 【Лесна инсталация】 Стенни фиксирана инсталация.Включително необходимите аксесоари, без допълнителни разходи за аксесоари.лесна инсталация. 【Прилагането на】 Сгъваеми столове са много подходящи за всекидневни, спални, коридори, бани, тесни коридори и т. 【Подвесная и сгъваема конструкция】 Сгъваем стол за обувки, можете да отворите или да прибират по малко е необходимо, е особено подходящ за малки помещения.В сгънат вид тя е с дебелина около 4 см, което спестява място. 【Безопасен и удобен】 Скелетна опора от масивна дървесина, стабилна структура.Двама души стоят на него, без да натиска.Може да се използва от възрастни. 【Здрава масивна дървесина】Стол за влизане произведени от естествена масивна дървесина, която е различна якост.Повърхностно покритие увеличава дълголетие, тя е гладка и не е чеп. 【Лесна инсталация】 Стенни фиксирана инсталация.Включително необходимите аксесоари, без допълнителни разходи за аксесоари.лесна инсталация. 【Прилагането на】 Сгъваеми столове са много подходящи за всекидневни, спални, коридори, бани, тесни коридори и т., Сгъваема табуретка за смяна на на обувките ● Повърхност е покрита с екологично чиста боя, че е безопасно, без специфичен мирис ● Ръбове и ъгли-ръчно се полира, гладка на пипане, без чеп.●Фиксирана стенни инсталация, може да се използва за неплъзгащи баня ● Може да се използва като : столче за преобличане на обувки, стол за влизане, стол за измиване на краката, детска табуретка за преобличане на обувки, нощни стол, масичка за кафе, рафтове за съхранение и т.

Подробности

Подобни продукти в категория