• Новинка
МЕТАЛНО Капаче за ковчежета (51x42 мм/2,01 x 1,65) 1 бр., Декоративна Нагрудная Закопчалката-Капаче от С сплав с Винтове - за Обзавеждане на дървена кутия, Бронзов тон

МЕТАЛНО Капаче за ковчежета (51x42 мм/2,01 x 1,65) 1 бр., Декоративна Нагрудная Закопчалката-Капаче от С сплав

Buyers rating:
BGN 4.66

Налично

[1] : НАНАСЯ се НА - Подходящ за различни дървени мебели, като дървени кутии, калъфи, кутии за бижута, гардероб, кутии за съхранение и т, Подходящ за спални, хол, стая с часовник и много други. [2] : СПЕЦИФИКАЦИЯ - размери : 51 мм (Д) x42 мм (Ш) /2,01 "x 1,65"; Диаметър на отвора за фиксиране : 3 мм / 0,12"; Диаметър на отвора за заключване : 3.2 мм / 0,12"; Дебелина : 1,2 мм; Размер на винта : М2,5х12 mm. [3] : ДИЗАЙН С класически и уникален образец на капаче за кутия, която е подходяща за по-голямо количество различни стилове на дизайн на мебели.Добра подмяна и декорация на дървени мебели, което отрежда я елегантен и очарователен вид. [4] : - ПРЕДИМСТВО- Изработен от материал от с сплав за трайност и шок вискозитет, не е подложен на корозия, има добри показатели на износоустойчивост и може да се използва в продължение на дълго време без избледняване.Лесно се монтира с помощта на приложените крепежни винта. [5] : Броя В комплекта - 2 бр. x Капаче за кутии; Няколко крепежни винта.НАНАСЯ се НА - Подходящ за различни дървени мебели, като дървени кутии за бижута, кутии, кутии за бижута, гардероб, кутии за съхранение и т., Подходящ за спални, хол, стая с часовник и много други.ПАРАМЕТРИ : Материал : Цинк сплавцвет : Бронзов Оттеноквсе Размери : 51 мм (Д) x42 мм (Ш)/2,01 "x 1,65"Диаметър на отвора за фиксиране : 3 мм /0,12"Диаметър на отвора за заключване : 3.2 мм /0,12" Дебелина : 1,2 мм Размер на винта : М2,5x12 mm Брой В пакет - 2 бр. x капаче за кутии; Няколко крепежни винта.ПРЕДИМСТВО е Изработен от материал от с сплав за трайност и шок вискозитет, не е подложен на корозия, има добри показатели на износоустойчивост и може да се използва в продължение на дълго време без избледняване.Забележка : Моля, потвърдете, размер и диаметър на монтаж на дупката се затвори, преди да купите.

Подробности

Material:
Zinc Alloy
Color:
Bronze Tone
Overall Dimension:
51mm(L)x42mm(W)/2.01x1.65
Mount Hole Dia:
3mm/0.12
Hole Dia for Lock:
3.2mm/0.12
Thickness:
1.2mm
Screw Size:
M2.5x12mm
QUANTITY INCLUDED - 2pcs x Box Hasp Latch; Some Mounting Screws.:
ADVANTAGE - Made of zinc alloy material for durability and toughness, it is not easy to rust or corrosion, has good performance of wear resistance, and can be used for a long time without fading.:
Note:
Please confirm the size and mounting hole diameter of the latch before purchasing.

Подобни продукти в категория