• Новинка
Бутон за връщане на контролера, бутоните Plug и play, с удължена дръжка бутон, Адаптер контролера, Бутони, които лесно отвалить, Клавиши за игри

Бутон за връщане на контролера, бутоните Plug и play, с удължена дръжка бутон, Адаптер контролера, Бутони, които

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

Вземете висококачествен материал ABS, здрави и издръжливи, с по-дълъг срок на службаАксесоари са проектирани в съответствие с геймпадом, който е по-съвместим и подходящ за контролер.Ножовете се управляват разширена бутон, можете да настроите езика функция на бутона на задния панел.Точната технология, клавишите лесно отвалить, че осигурява удобно използване.Поддръжка на функции серия снимки, щепсела и да играе, както и предоставяне на потребителите на друг игрален опит.Вземете висококачествен материал ABS, здрави и издръжливи, с по-дълъг срок на служба.Аксесоари са проектирани в съответствие с геймпадом, който е по-съвместим и подходящ за контролер.Ножовете се управляват разширена бутон, можете да настроите езика функция на бутона на задния панел.Точната технология, клавишите лесно отвалить, че осигурява удобно използване.Поддръжка на функции серия снимки, щепсела и да играе, както и предоставяне на потребителите на друг игрален опит. Ножовете се управляват разширена бутон, можете да настроите езика функция на бутона на задния панел. Точната технология, клавишите лесно отвалить, осигуряват комфортно използване. Поддръжка на функции серия снимки, щепсела и да играе и предоставляй на потребителите с различен опит игри. Аксесоари са проектирани в съответствие с геймпадом, която е по-съвместима, подходящ за контролер. Изработен е от висококачествен материал ABS, здрав, по-дълъг живот.Спецификация : Тип елемент : Гребла контролер Материал : ABS Цвят : както е показано на picture Function : 1.It е бутон за връщане на контролера.Ножовете се управляват разширена бутон, можете да настроите езика функция на бутона на задния панел. Поддържайте функция серия снимки, щепсела и да играе и осигуряване на потребителите с различен опит игри.Настройване на функцията : 1. Продължителното натискане на бутона SET за повече от 2 секунди, led X-бързо да мига. Кликнете M1 или M2 (натиснете веднъж, за да преминете от един път), индикатори ще бъде бавно, последователно мига (последователност на мигане : x →〇 → Δ → □→ R3 → L3→ R2 → L2 → R1 → L1) 3.

Подробности

Item Type:
Controller Paddles
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Function:
1.It is a back button for controller. Paddles handle extended button, you can customize the mapping of the button function on the back.:
2.Support the burst function, plug and play, and bring users a different gaming experience.:
Function Setting:
1.Long press the SET button for 2 seconds,X light flashes quickly.:
2.Press the M1 or M2 (Press once to switch once ), lights flashing slowly in sequence:
(Flashing Sequence:
x→〇→Δ→□→R3→L3→R2→L2→R1→L1)
3.When the target button is flashing, press the SET button,finish setting.:
Clear Cache :
Long press the SET button for 5 seconds, the LED changes from blinking to off.:
Memory Function:
Insert the handle again and still retain the last programming function.:
Turbo function :
Press the M1/2 and at the same time, the function key has continuous launching function. Repeat this step to cancel.:
Package List:
1 x Controller Paddles:
1 x Instruction Manual:
Note:
1.The controller should also have programming and memory programming functions when it is not connected to state and charging state.:
2.Please read the manual carefully before use and use it in str:

Подобни продукти в категория

За това са необходими Две - Xbox One
  • Новинка
Оценки:

За това са необходими Две - Xbox One

Поканете приятел да се присъедини безплатно с помощта на friend's Pass и изживейте едно вълнуващо приключени�

BGN 2.67
Soul Calibur VI (Xbox One)
  • Новинка
Оценки:

Soul Calibur VI (Xbox One)

Легендарният 3 D бойна игра на базата на оръжия, се връща към корените сиЕдна от найсъвременните графика

BGN 11.53