• Новинка
n/a дръжки на Вратите Кухненско чекмедже от с сплав, Бронз Бижута от дърво, Дървени Ковчег, Дръжки за мебели, шкаф и дръжка (Цвят: A, размер: 110 * 12 мм)

n/a дръжки на Вратите Кухненско чекмедже от с сплав, Бронз Бижута от дърво, Дървени Ковчег, Дръжки за мебели, шкаф и дръжка

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

За улесняване на отваряне и затваряне на дверц на гардеробаИзработен е от сплав, лек и устойчив на абразия.Изискан външен вид, добра работа. идеален за шкафове, скринове, постаменти и много други.Изработка на производство го прави лесен за инсталиране и переноске, удобен и траен.За улесняване на отваряне и затваряне на дверц на гардероба.Изработен е от сплав, лек и устойчив на абразия.Изискан външен вид, добра работа. идеален за шкафове, скринове, постаменти и много други.Изработка на производство го прави лесен за инсталиране и переноске, удобен и траен.Удобства : За облекчаване на отваряне и затваряне на дверц на гардероба.Изработен е от сплав, лек и устойчив на абразия.Изискан външен вид, добра работа. идеален за шкафове, скринове, постаменти и много други.Изработка на производство го прави лесен за инсталиране и переноске, удобен и траен.Материал : Цинк сплавцвет : както е показано Размер : 110*12 мм Опаковка в комплект : дръжка X 1 бр. (с изключение на демонстрационния продукт на снимката) Забележки : поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 мм се дължи На разликите между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Може да се използва като дръжки за гардероби и мебели.

Подробности

Подобни продукти в категория