• Новинка
A-ONE 3 бр. в опаковка - Нашивка със статуята на Исанд Моаи на Великден Иконата + и жени с флага Чили, Залепваща нашивка за пътуване на Великденския Остров, нашивка за ра?

A-ONE 3 бр. в опаковка - Нашивка със статуята на Исанд Моаи на Великден Иконата + и жени с флага Чили, Залепваща нашивка

Buyers rating:
BGN 8.16

Налично

➤ Количество : 1 бр Нашивка с бродерия на паметника на статуя Моаи на Великденския остров (2,5x3,1 инча) и 1 бр. нашивка с бродерия хартата Чили (3x2 инча) и на жени за лацкана (0,7x0,6 инча). ➤ ВЫСОКОПРОЧНЫЕ ЛЕНТИ С бродерия на ЖЕЛЯЗО И стикери : деликатен приятелка и шиене, прекрасни детайли ярки цветове.Всеки пластир има по-здрава и самозалепваща самозалепваща лента на гърба, позволяваща на различните области на приложение : 1. Залепете върху някоя равна повърхност, например телефон или лаптоп.Преводи желязо или пришивание към тъканите. ➤ НАБОР от ЦЕЛИ И ЗНАМЕНА на СТРАНАТА : най-добрата комбинация ръководство и хартата на страната.Идеален подарък за запознанства с вашата страна на други хора, което прави този подарък не само деликатен, но и полезен.Лесно за запомняне характеристики на различни страни с помощта на изображения, за бродиране. ➤ ОТЛИЧНА ТВОРЧЕСКА РАЗПРОДАЖБА : Великденския Остров е остров, разположен в южната част на Тихия океан.Великденския Остров - един от най-изолираните острови в света.Най-близкото до него населено място на острова е 2075 км.Този остров е известен с които сме открили чрез по него мистериозни каменни статуи, наречени статуи Моаи.При статуи удължават лицето и ушите, дълбоки очи, висок нос, чепат брадичката и спокойно изражение на лицето. ➤ Лесно се ПОСТАВЯ И гладится НАВСЯКЪДЕ : ленти са идеални за чанти, сака, шапки, униформи, костюми, ризи, вратовръзки, раници, шапки, военни униформи и други тъкани!. ➤ Количество : 1 бр. Нашивка с бродерия на паметника на статуя Моаи на Великденския остров (2,5x3,1 инча) и 1 бр. нашивка с бродерия хартата Чили (3x2 инча) и на жени за лацкана (0,7x0,6 инча). ➤ ВЫСОКОПРОЧНЫЕ ЛЕНТИ С бродерия на ЖЕЛЯЗО И стикери : деликатен приятелка и шиене, прекрасни детайли ярки цветове.Всеки пластир има по-здрава и самозалепваща самозалепваща лента на гърба, позволяваща на различните области на приложение : 1. Залепете върху някоя равна повърхност, например телефон или лаптоп.Преводи желязо или пришивание към тъканите. ➤ НАБОР от ЦЕЛИ И ЗНАМЕНА на СТРАНАТА : най-добрата комбинация ръководство и хартата на страната.Идеален подарък за запознанства с вашата страна на други хора, което прави този подарък не само деликатен, но и полезен.Лесно за запомняне характеристики на различни страни с помощта на изображения, за бродиране. ➤ ОТЛИЧНА ТВОРЧЕСКА РАЗПРОДАЖБА : Великденския Остров е остров, разположен в южната част на Тихия океан.Великденския Остров - един от най-изолираните острови в света.Най-близкото до него населено място на острова е 2075 км.Този остров е известен с които сме открили чрез по него мистериозни каменни статуи, наречени статуи Моаи.При статуи удължават лицето и ушите, дълбоки очи, висок нос, чепат брадичката и спокойно изражение на лицето. ➤ Лесно се ПОСТАВЯ И гладится НАВСЯКЪДЕ : ленти са идеални за чанти, сака, шапки, униформи, костюми, ризи, вратовръзки, раници, шапки, военни униформи и други тъкани!.

Подробности

Подобни продукти в категория

Юргани Dream 80/20 Натурална Кошче
  • Новинка
Оценки:

Юргани Dream 80/20 Натурална Кошче

80% Памук / 20% ПолиестерПроизведено в САЩ 80% Памук, 20% Поли, Натурален цвят, Размер креватчета 60 "X46", Избор С

BGN 3.33
Размер на бродерия, SCHMETZ Emb Sz 75/11
  • Новинка
Оценки:

Размер на бродерия, SCHMETZ Emb Sz 75/11

Игла за бродерия Schmetz хромирани Размер 75 / 11 5 бр Игла за бродерия Schmetz, предназначени за работа с вискозой

BGN 3.42