• Новинка
Колекция метални рамки за снимки ZLYMX, Алуминиева рамка за снимка с мат Слонова кост за картини и истинско стъкло (злато) (Размер: B)

Колекция метални рамки за снимки ZLYMX, Алуминиева рамка за снимка с мат Слонова кост за картини и истинско стъкло (злато)

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

★ Стилна семейна фоторамка за домашен интериор, която осветява стаята си и прави вашия дом по-стилен и елегантен ★ Той защитава вашите снимки от въздействието на въздуховоди, влага, разкъсвания и т. са лесни за почистване и за него е лесно да се грижи. ★ Рамка за снимка изработена от высокопрозрачного стъкло с ясни линии, прах и влага, създава художествена атмосфера. ★ Рама е бархатную задната плоча и метален нож.Той е лесен за инсталиране и подходящи за различни стилове. ★ Рамка за снимка изработена от метал, покрита с покритие покритие и полира, износостойка и е устойчива на корозия, както и трайна.Име на продукта : фото рамка Размер на продукта : 16*21 см Цвят на продукта : бял Материал на продукта : метал, стъкло Форма на продукт : правоъгълна Стил на продукт : модерен стил, можете да използвате снимка : да Приложим размер на снимките : 4 * 6 5 * 7 снимки.

Подробности

Подобни продукти в категория