• Новинка
PLGEBR 12 БР Китайска Книга За Червило, Хартия за Червило, Стара Червило, на Хартиен Грим, Хартия за Руж с Червени Скоростна

PLGEBR 12 БР Китайска Книга За Червило, Хартия за Червило, Стара Червило, на Хартиен Грим, Хартия за Руж с Червени

Buyers rating:
BGN 13.80

Налично

Висококачествен материал : Нашата книга за червило е направена от висококачествен материал с превъзходна текстура и приятно усещане в ръката си, не е лесно да избледнява и има дълъг срок на службаУдобна и лесна употреба : Тези листчета червило гъвкави и податливые, лесно да ги прикачите към лабиален червило, те са лесни за използване и да си червило по-красива и чаровна.Множество цветови варианти : Ние предлагаме разнообразие от луксозни цветове, по избор, като например червено, розово, лилаво и т., подходящи за различни случаи и нюанси кожа, за да отговарят на вашите разнообразни нужди.Адаптивен дизайн : В допълнение към стандартния размер, ние можем да ви предоставим услуги по индивидуален дизайн в съответствие с вашите индивидуални нужди.Описание : Приложимо тип кожа : Общата ефективност : подобрява цвета на лицето Текстура : бархатистая Функция : устойчива цветспецификация : 12 бр. Характеристика : Проста и удобна, лесно окрашиваемая Забележки : 1. Допускане за ръчно измерване е 2,5 грама, моля, не возражайте срещу вашата замены2. Поради разликата на различните дисплеи на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодаря ви много, в комплекта са включени : 12 * Хартия за червило.

Подробности

12pcs:
characteristic:
Simple and convenient, easy to color:
Comments:
1. The manual measurement tolerance is 2-5g, please don't mind your replacement:
2. Due to the difference of different displays, the pictures may not reflect the actual color of the goods. Thank you very much:
Package includes:
12 * Lipstick paper :

Подобни продукти в категория