• Новинка
Reepanel 10 в 1-Комплект Инструменти за ремонт на мобилни телефони за iPhone, iPad, iPod, Samsung Galaxy Note, Прецизна Магнитна Отвертка, Знакът Монтировку, Инструменти за Ремонт на екра?

Reepanel 10 в 1-Комплект Инструменти за ремонт на мобилни телефони за iPhone, iPad, iPod, Samsung Galaxy Note, Прецизна Магнитна

Buyers rating:
BGN 5.33

Налично

★ 【Съвместимост】 набор от инструменти 10 в 1 за ремонт на мобилни телефони, таблети и други устройстваПълен набор от инструменти за i Phone, i Pad, i Pod, Samsung и т. демонтаж и подмяна на резервни части. ★ 【 Здрава неръждаема стомана】 Висококачествени професионални магнитна отвертка, за да предпазват винтове от выскакивания.Магнитен пръстен засилва магнетизма на инструмента.Здрава конструкция от неръждаема стомана осигурява многократно използване. ★ 【Лесна употреба】 Спестяване на време и пари!Ремонтируйте себе си с помощта на тези професионални ремонтни комплекти, за да защити неприкосновеността на личния живот от любопитни. ★【Опаковка】 В комплекта са включени магнитна отвертка * 4, спуджер * 2, наставка * 1, издънка * 1, щифт СИМ-карти * 1, магнитен пръстен * 1. Предлага всички инструменти, необходими за малък ремонт. ★ 【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Набор от инструменти за ремонт на задния панел за i Phone, i Pad, i Pod, Samsung Galaxy Note, прецизна магнитна отвертка, знакът монтировку, инструменти за ремонт на екрана на i Phone.

Подробности

Подобни продукти в категория