• Новинка
Защитно фолио за дисплея на Samsung Galaxy S20 от закалено стъкло със защита на обектива на фотоапарата [3D Огъната капачка] [Съвместимост с пръстови отпечатъци] Прозрачен з?

Защитно фолио за дисплея на Samsung Galaxy S20 от закалено стъкло със защита на обектива на фотоапарата [3D Огъната капачка]

Buyers rating:
BGN 6.71

Налично

[Идеален Самсунг Galaxy S20] Дизайн с извита повърхност с 3 D технология, пълен екран покритие от край до край, плътно прилепнала към телефона, и го е лесно да се отпуснешСпециално проектиран за Samsung Galaxy S20 от 6.2 инча, само за S20. [Тъчпад отключване на четец на пръстови отпечатъци] ултра тънък-дебелина 0,15 мм, сигурна и еластична и не влияе върху реакцията на допир, което ви гарантира перфектен опит за отключване. [Висока резолюция] Сверхчистое изображение с висока разделителна способност за прозрачност на 99,9 на сто, осигуряващо оптимално и естествено възприемане на изображението. [Твърдост 9 H] Много издръжлив, устойчив на надраскване, небьющийся и закрит олеофобным покритие за намаляване на пръстови отпечатъци.Осигурете максимално защитно покритие на екрана. [Лесна инсталация Въведете пръстов отпечатък след залепване на защитно фолио на екрана; Да повиши степента на разпознаване на пръстови отпечатъци, предоставяне за еднократно изпълнение. [Клиентът преди всичко] Ние поставяме клиентите на първо място от началото до края, ние поемаме пълна отговорност за всички проблеми в хода на подготовка на предварителна продажба и следпродажбено обслужване.Ако имате някакви въпроси, включително проблеми с разблокировкой на пръстови отпечатъци, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Преносим екран на Samsung Galaxy S20 × 2. Представяме на защитни фолиа, изработени от закалено стъкло за Samsung Galaxy S20 и защитно фолио за обектива на камерата [2 + 2] Съвместими модели телефони : Samsung Galaxy S20 (6,2 инча) ТРЯБВА да се ЧЕТЕ : Инсталация за използване на съвети 1 : Моля, включете ключа сензорна чувствителност.Стъпки : Създаване на Дисплея - Натиснете превключвател на чувствителността. 2 : Уверете се, че защитно фолио за екрана, защищающая от пръстови отпечатъци, напълно приложен към screen.in за да се повиши степента на разпознаване на пръстови отпечатъци, предоставяне за еднократно изпълнение.

Подробности

Подобни продукти в категория