• Новинка
Лабораторни Влакчета Притежателя На Скоби, Притежател На Лаборатория Скоба На Притежателя На Скоби За Главата На Лабораторно Щанд Поддръжка На Лабораторната Мета

Лабораторни Влакчета Притежателя На Скоби, Притежател На Лаборатория Скоба На Притежателя На Скоби За Главата На Лабораторно

Buyers rating:
BGN 5.43

Налично

【Добър ПОМОЩНИК】 Нашия титуляр е агенцията за главата на лабораторно щанд - обикновен битумен аксесоар в лаборатория и практичен помощник за васИзработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, здрав и издръжлив на употреба.Удобно замяна на счупени.ТРАЙНОСТ : Лабораторен метална дръжка е изработена от висококачествена неръждаема стомана, която е здрава и трайна употреба. 【90 ГРАДУСА】 Притежателя с винтове се намира под ъгъл от 90 градуса, което осигурява надеждност и лекота на управление. Изработен е от висококачествен материал, здрав и издръжлив на употреба 2. Това е лабораторен метален улавяне, обикновен битумен аксесоар в лабораторията. За поставяне на скоби за конденсационных тръби, щипки за колби и т. Скоба е изработена от неръждаема стомана, и той се завърта на 90 градуса, с помощта на винтовете им са надеждно и лесно за управление. Удобно е да се заменят счупените Характеристики : Характеристики : Изработен е от висококачествен материал, здрав и издръжлив на употреба Е лабораторен метална дръжка, обикновен битумен аксесоар в лабораторията.За поставяне на скоби за конденсационных тръби, щипки за колби и т. Клип е направен от неръждаема стомана, и той се завърта на 90 градуса с помощта на винтове, той е бърз, стабилен и им лесно се управлява.Удобно замяна на счупени Спецификация : Материал : Неръждаема стомана Цвят : сребърен Размер : 11*3.4 Тегло : Около 102 г/3,6 грама Забележки : 1. Когато на метална рамка е завързано таблото платформа, обикновено отдолу нагоре в ред.За използване на рельсового затягане зажимная тръба.Трябва да бъде поставен на горловине тръби.Когато написано на колбата трябва да влязат в гърлото на горелката, еластична кацане. железни скоби, обръчи трябва да прилепва плътно към основата поставка за ютия за увеличаване на устойчивостта. избягвайте контакт с киселини, основи.В случай на случаен своевременно почистване избършете.Спирала винаги трябва да има малко на брой консистентной смазване.

Подробности

Features:
Made of high quality material, sturdy and durable in use :
This is a laboratory metal grip,an usual clamp accessory in the lab. :
For fixing the condensing pipe clamps, flask clamp and etc. :
The clamp is made of Stainless steel,and it is 90 degree with screws,it is secure and easy to control it. :
Convenient to replace the broken one :
Specification:
Material:
Stainless steel
Color:
Silver
Size:
11*3.5*3.5cm/4.3*1.4*1.4in
Weight:
Approx.102g/3.6oz
Notes:
1, When the metal frame fixed instrument platform, generally from the bottom up in the order. To use rail clamp clamping tube. Should be clamped on the pipe mouth. When fixed flasks should be caught in the burning neck, elastic fit. :
2, iron clamps, hoop holdings should be kept consistent with the iron stand base to increase stability. :
3, avoid contact with acids, alkalis. If accidentally, timely cleaning wipe. Spiral should always have a small amount of grease lubrication. Be sure to keep the rotation, and easy to use.:

Подобни продукти в категория