• Новинка
Капачка за съединител долната тръба Lihopefe, Универсални Сменяеми инструменти за монтаж на Стена, Аксесоари за ръчно вдигане на щори (Бежово, Торцевая на кутията)

Капачка за съединител долната тръба Lihopefe, Универсални Сменяеми инструменти за монтаж на Стена, Аксесоари за ръчно вдигане

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

★ Основна информация : Тази двойка експлоатирани капачки е монтаж аксесоар за универсални външни /вътрешни рольставен ★ Размер : Външен диаметър : около 1,22 инча, вътрешен диаметър : около 0,71 инча. ★ Помещение включва : един чифт в края на капаци преобръщане на завесите. ★ Лесна инсталация : лесно се заменя и се монтира, само трябва да поставите челни мъниче в лявата и дясната страна на долната пръчка рольставни. ★ Забележка : Ние осигуряваме гаранция на 1 година.Ако имате някакви проблеми с използването, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем реална услуга.Монтажни скоби могат да се монтира хоризонтално или вертикално.След определяне на мястото за инсталиране монтажни скоби, използвайте скоба като шаблон, за да се отбележи разпоредбите на дупки за предварително пробиване на дупки в повърхността за монтаж на пластмасови анкери.Забележка за инсталирането : .

Подробности

Подобни продукти в категория

Hitachi 6686118 Пръстен На Буталото
  • Новинка
Оценки:

Hitachi 6686118 Пръстен На Буталото

Оригиналната дубликат част за външно силово оборудване HitachiЗа използване с лампа на силово оборудване �

BGN 2.33