• Новинка
SLIOU Черен Държач за четка за зъби, Силикон Държач За четка за зъби, Държач за Ножче за Душ за Баня, Висящ Лигав Стенен Държач За Четка за зъби, Органайзер за съхранени?

SLIOU Черен Държач за четка за зъби, Силикон Държач За четка за зъби, Държач за Ножче за Душ за Баня, Висящ Лигав Стенен Държач

Buyers rating:
BGN 7.93

Налично

【Материал】 Силикон държач за четка за зъби е изработена от хранително-стандартния силиконДостатъчно е да използвате в детската съд.ЛИПСАТА на някоя неприятна миризма или предупреждения за вредите за здравето в душата на притежателя на четка за зъби. 【Водоустойчиви и подходящи за повторна употреба】 Снабден с дупки на дъното, което позволява на водата да се оттече и изсъхне.Не предизвиква изтласкване на вода и водорасли в держателе четка за зъби и паста за зъби за душата.Лесно правене на снимки с бокс, измийте и подсушете скелето преди да инсталирате на място. 【Многофункционално използване на】 Вана : Създаване на допълнително пространство за съхранение.Кухня : подходящ за хладилници, метални варочных панели, над мивката, в един прозорец или стъкло.ОФИС : Пазете химикалки, моливи, четки, на витрина, офис или блестящ гардероб. 【Съхранение и организатор】 Силикон душ caddy максимално натоварване е 6 паунда, без да наранява стената.Засмукване на държач за четка за зъби подходяща за съхранение на четка за зъби, паста за зъби, бръсначи, моливи за вежди и друга козметика.Държачи за четка за зъби за душ осигуряват допълнително място за съхранение на вашата стена. 【Инсталиране на】 Засмукване на притежателя на четка за зъби на залепваща основа с технология силиконов улавяне.Използвайте само чист, равен и сух, плавен място.Свалете защитното субстрат с подвесного на притежателя за четка за зъби, след това я залепете. 【Материал】 Силикон държач за четка за зъби е изработена от хранително-стандартния силикон.Достатъчно е да използвате в детската съд.ЛИПСАТА на някоя неприятна миризма или предупреждения за вредите за здравето в душата на притежателя на четка за зъби. 【Водоустойчиви и подходящи за повторна употреба】 Снабден с дупки на дъното, което позволява на водата да се оттече и изсъхне.Не предизвиква изтласкване на вода и водорасли в держателе четка за зъби и паста за зъби за душата.Лесно правене на снимки с бокс, измийте и подсушете скелето преди да инсталирате на място. 【Многофункционално използване на】 Вана : Създаване на допълнително пространство за съхранение.Кухня : подходящ за хладилници, метални варочных панели, над мивката, в един прозорец или стъкло.

Подробности

Подобни продукти в категория