• Новинка
Детски Фиби за Коса Lusofie, Шнола за коса, Щипки за коса за момичета, Аксесоари за коса За Момиченца, Прекрасни Щипки За Коса, Метални Щипки за коса-Бутон, Блестящи Аксе?

Детски Фиби за Коса Lusofie, Шнола за коса, Щипки за коса за момичета, Аксесоари за коса За Момиченца, Прекрасни Щипки За Коса,

Buyers rating:
BGN 3.46

Налично

【Опаковка включва】 Набор от заколок за коса съдържа 42 бр щипки за коса с множество модели с пеперуда, морската звезда, цветето, дъгата, плодове, животни и много други. 【Качествени материали】 Тези красиви фиби за коса са изработени от висококачествени сплави и блестящи аксесоари.Щипки за коса на момичето са около 7 см на дължина.Материал сплав плавен и няма да навреди на мека косата на момичето. 【Подходящ размер】 Всеки клип има 2 инча дължина и 0,6 инча ширина.Той е подходящ за гъсти, тънки, къдрава или права коса и може да бъде здраво закрепен с помощта на неподвижни конструкции. 【Широк спектър от приложения】 Нашите фиби за коса са подходящи за всякакъв вид прически, а фиби за коса могат да задържи гъста, права или къдрава коса, можете да ги използвате в различни случаи, като например парти, танци, пътуване, всекидневният живот или рождени дни. 【Ярки подаръци】 Споделете тези фиби за коса с дъщеря си или да ги публикувате в подарък на приятелите си, направете така, че вашите момичета изглеждат по-привлекателни.Име на продукта : детска шнола за коса Цвят на продукта : цветен Материал на продукта : пластмаса + сплав Размер на опаковката на продукта : 21*12*3.

Подробности

Подобни продукти в категория

АГСДОН 6ШТ Еднорог 03.
  • Новинка
Оценки:

АГСДОН 6ШТ Еднорог 03.

ЕКОЛОГИЧНИ МАТЕРИАЛИ : не съдържа BPA, фталатов, олово и кадмий, химически материали и физически тестове с

BGN 19.92