• Новинка
Himarine Led Аквариумный Лампа Аквариум led осветление 18 Вата Осветление за Морска Вода с чипове 3 W за Морски Коралови Рифови Рибки Nano Tank (18 W Reef LED)

Himarine Led Аквариумный Лампа Аквариум led осветление 18 Вата Осветление за Морска Вода с чипове 3 W за Морски Коралови

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

ТЕЗИ led чипове 3 W -led чипове 3 W са по-ефективни за растежа на коралиПрофесионален СПЕКТЪР - 4 сини, един бял и 1 лилаво светодиод.Синьо-виолетова светлина е много ефективна за растежа на корали и за подобряване на цветовете.Най-СЛАДКОТО - на корпуса има светещ ивица, която е много красива. Прост и компактен, можете да регулирате посоката с помощта на лост на гъши врата. Допълнителен контролер - Можете да закупите допълнителен контролер за програмиране на времето за изгрев и залез на слънцето.Характеристики? 1. Компактен, лек, стилен и лесен за използване. Използването на висококачествени сферични лампи с мощност 3 Вата, с висока мощност и висока енергийна ефективност. Източник на захранване dc, енергийна ефективност, енергоспестяващ, сигурен и надежден. Корпус от алуминиева сплав бързо отвежда топлина, а производителността е по-стабилна. Ръкохватка с силиконово покритие и метална гъши врата, ъгъл на наклон може да бъде гъвкаво регулиране в много посоки. Подходящи за резервоари с различна дебелина, с капацитет стъкло с дебелина до 25 мм /1 инч.

Подробности

Подобни продукти в категория

Saints Row IV (Xbox 360)
  • Новинка
Оценки:

Saints Row IV (Xbox 360)

Разгледайте арсенал извънземно оръжие и технологииИзползвайте извънземни хит, за да достигне до върха.

BGN 19.79
Карта памет Sandisk SDSDB-064G-A46 SDHC 64 GB
  • Новинка
Оценки:

Карта памет Sandisk SDSDB-064G-A46 SDHC 64 GB

Еластична, здрава конструкцияРазмери на опаковката : 0,5 x 15,0 Д x 10,0 W (в сантиметри).Тегло на опаковката : 0,03

BGN 5.18