• Новинка
Безжично дистанционно освобождаване на затвора е Съвместим с fujifilm, PIXEL TW-283 90 Дистанционно спускане на затвора 2.4 G Безжична Таймер Дистанционно Управление е Съвмес?

Безжично дистанционно освобождаване на затвора е Съвместим с fujifilm, PIXEL TW-283 90 Дистанционно спускане на затвора 2.4

Buyers rating:
BGN 34.49

Налично

Съвместим с Fuji GFX 50-ТЕ, X-Pro2, X-T20, X-T1, X-T10, X-T100, X-E3, X-E2 S, X-E2, X-M1, XF10, X-H1, X-A3, X-A2, X-A1, X-A10, X-A5, X-A20, X-E2 S, X100 F, X100 TX70, X30, XQ2, XQ1, Fine Pix S1 Забележка : Fuji X -камера серия са два выносных конектор, моля, запознайте с ръководството за експлоатация на фотоапарата и да гарантира, че приемника е свързан към правилния выносному гнездо.Ако модела на вашия фотоапарат, не е посочена по-горе и вие не сте сигурни, дали работи вашата камера с това дистанционно управление, моля, свържете се с нас. TW-283 поддържа авто фокус, единично снимане, непрекъснато снимане, снимане с крушка, снимане със закъснение и стреля по график на таймера.Настройката за забавяне на снимане ви позволява да зададете времето на закъснение и брой снимки : време за забавяне варира от 1 секунда до 59 секунди, а на брой снимки - от 1 до 99. Видео заснемане по график таймер — 1. функцията таймер може да се настрои към 99 часа, 59 минути и 59 секунди с терена в една секунда : интервал таймер, таймер продължителна експозиция (той може да използва интервал таймер и по-продължителната експозиция едновременно) и таймер на повторение, по график интервал от време; 2. Брой на снимки можете да зададете от 1 до 99; 3. Време за повторение може да инсталирате от 1 до 99. Запечатлевая прекрасни моменти на изгрев и залез на слънцето , цъфтят и увяхване на цветовете , не е нужно да чакаме през цялото това време .Можете да настроите таймера закъснение, време на експозиция, на интервал от време, брой снимки, интервал на повторно снимане и време за повторение.Той не е на фокус, е на разстояние повече от 80 м и има сверхсильной защита от смущения.Като 30 канала за избор, той може да се избегнат смущения, генерирани от други подобни устройства.На разположение за управление на камери от различни марки и модели чрез замяна на друг свързващ кабел за камера.Предавателя и приемника разполагат с LCD телевизор, с който по-лесно и просто се справят.Ако срещнете някакви проблеми с дистанционно управление, моля, свържете се с нас и ние ще коригираме проблеми. преди да започнете работа с тази дистанционно управление таймер, моля, напълно прочетете Ръководство за потребителя и го запазете за по-нататъшно използване.Батерии, Моля, използвайте четири нови батерии, Моля, правилно инсталиране на батериите в отделението в съответствие с изводите + и - на батерията.

Подробности

Подобни продукти в категория