• Новинка
Кухненски рафт SONGMICS, Метални Рафтове, 5-Различен Жично Багажник с 8 Куки, Тесни Рафтове за съхранение с подложки от полипропилен, Регулируема по височина, за Баня, Ки?

Кухненски рафт SONGMICS, Метални Рафтове, 5-Различен Жично Багажник с 8 Куки, Тесни Рафтове за съхранение с подложки от полипропилен,

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Цвят : ЧеренМатериал : Стомана.Размер на продукта : 11,4 "D x 23,2"W x 50,4"H (29 x 59 x 128 см).Тегло на продукта : 11 паунда (5 кг). Максимална статична товароносимост на подреждане : 44 паунда (20 кг). 1 х Рафтове за съхранение. 5 х Полипропиленови листа. 1 x Комплект за защита от накрайници.При монтажа на пластмасови щипки задръжте стрелката "ОТГОРЕ", насочена нагоре.След монтажа проверете скоби и се уверете, че те не се движат нагоре и надолу.За всяка полк се намираше на хоризонтално ниво, уверете се, че пластмасовите скоби за всяка рафтове са монтирани на едно ниво с 4 тръби.Максимална статична товароносимост на всяко ниво е 44 лири; не претоварвайте му.Прикрепете продукта за стената с помощта на включения комплект за защита от накрайници за безопасна употреба. [Малки Кухня, не се отказвайте!] Гардероба е пренаселено, сокоизстисквачка няма къде да се сложи, но тромаво кабинет не може да се побере в малката си пространство?Опитайте този рафт за съхранение!Предоставяте му площ пол 11,4 "x 23,2", той се връща на 5 нива на съхранение. [Кратък съвет за организиране] Рассортируйте стоките си на 5 нива.Един ред за вашите тенджери, един за сокове и пасатор, една за чинии, един за хранителни съставки и един за подправки — сега всичко е на едно място и всичко си има своето място. [Устойчивостта никога не е случаен] от Здрава стомана, регулируеми крачета и комплект за защита от преобръщане — от това трио се получават трайни телени стелажи, които могат да се настанят до 44 килограма на всеки ред, като осигурява сигурно съхранение на всички ценни неща. [Варианти за вас] Колко голямо пространство между рафтовете?Ти се справи.Всяка полк се регулира в съответствие с вашите различни нужди, вариращи от къси саксии и завършва с високи бутилки. [Това не е всичко] 8 S-образни куки служат насестами за прихваток и кухненски кърпи, както и лесно почистваща полипропиленови листове осигуряват равна повърхност и защита на малки обекти от падане — тази поставка е подходяща за всеки детайл, за да ви улесни живота.

Подробности

Подобни продукти в категория

Сериен кабел Intermec 236-184-001
  • Новинка
Оценки:

Сериен кабел Intermec 236-184-001

Повече за парите, с този висококачествен продуктОсигурява найвисоко качество при забележителна иконом

BGN 3.00