• Новинка
Shengerm 2 в 1 зарядно устройство ще захранване на Зарядно устройство Геймпад Двойно Зарядно Устройство Дръжка Зарядно устройство за PS3 /PS3 Move Контролери Игрови Аксесоа?

Shengerm 2 в 1 зарядно устройство ще захранване на Зарядно устройство Геймпад Двойно Зарядно Устройство Дръжка Зарядно устройство

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Може да зарежда две копчета едновременноКомпактен и лек, лесен за носене.Изработен е от висококачествен материал, безопасен и траен в употреба.Характеристики : Може да зарежда две копчета едновременно.Компактен и лек, лесен за носене.Изработен е от висококачествен материал, безопасен и траен в употреба.Технически характеристики : Материал : пластмаса Цвят : черен Размер : 110*80*25 мм Помещение включва : 1 x зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство 1 x кабел за зареждане на Бележки : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките. Поради ръчно измерване и различни методи за измерване на допуска на отклонение на 1-3 mm.

Подробности

Подобни продукти в категория

Световна война Z PS4 (PS4)
  • Новинка
Оценки:

Световна война Z PS4 (PS4)

Гаранция на производителя не се отнасяБийте се със стотици зомбита в ужасяващо зрелищни престрелки.Уча

BGN 3.00
Oddworld: Soulstorm (PS4) - PlayStation 4
  • Новинка
Оценки:

Oddworld: Soulstorm (PS4) - PlayStation 4

Приключение платформинг : развива жанр платформинг, като се добавят елементи лек rpg с предоставянето на

BGN 7.94
Сбогом, свят - PlayStation 4
  • Новинка
Оценки:

Сбогом, свят - PlayStation 4

"СБОГОМ, СВЯТ" разказ приключенска играМинете през 12 етапа платформингпъзел, следвайки две от главните

BGN 14.00