• Новинка
VALICLUD 1 Кутия Комплект от Гривни и Комплекти За Бродерия Приятелство Гривна Конци За Бродиране Набор от Конци За Бродерия на кръстат бод Многоцветен Конци За Бродир?

VALICLUD 1 Кутия Комплект от Гривни и Комплекти За Бродерия Приятелство Гривна Конци За Бродиране Набор от Конци За Бродерия

Buyers rating:
BGN 9.43

Налично

Комплект за бродерия мулине : подходящи за производството на изделия от ръчно изработени и различни плетени занаятиКомплект гривни за приятелство : Конци за бродерия на кръстат бод, за бродиране за изящни занаяти, също са значим подарък за приятели. Комплекти : колекция от конци за битови шевни, обикновените ярки цветове, за да отговарят на различни нужди.Всъщност за бродиране : Подходящи за производството на изделия от ръчно изработени и различни плетени занаяти.Мулине за бродиране.Комплект напречни нишки : Изработен е от futon материал, удобен и здрав за по-дълга употреба.Списък на пакета 1 х скоростна памучни конци Характеристики - Материал : Набор от памучни конци за бродерия. - Цвят : Цветен комплект напречни нишки. - Размер : Около 20x16x3 см / 7.18 инча нишката за бродиране. - Конци за бродерия на кръстат бод, за бродиране за изящни занаяти, също са значим подарък за приятелите, комплект за бродерия на кръстат бод. - Произведен от futon материал, удобен и здрав за по-дълга употреба шевни конци за ръчна работа САМ. - Подходящ за производство на занаяти и ръчно изпълнение на различни плетени работи конци за бродерия. - Лесен и удобен за използване.Можете свободно да се свиват в съответствие с желаната дължина, много гъвкав стартов комплект за кръстосване. - Комплект от конци за начало на шиене, цветни обикновени цветове, за да отговарят на различни нужди в маншет за приятелство.Описание на продукта Комплекти конци за бродиране Удобна структура ще осигури тяхната практичност и популярност сред майстори на ръчно изработени.конец за гривни за приятелство Този комплект памучни конци е изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване. набор от инструменти за бродерия на кръстат бод е подходящ за ръчно изработени маски, тел, шнур, нанизывания, плетене и т.

Подробности

Подобни продукти в категория