• Новинка
24 бр., Лента за татуировка-заснемане, Обвивка - Narkysus, 2 x 5 Ярда, Лента за татуировка-на пишеща машина, Опаковане, Еднократно Когезивный Еластична Превръзка, Черна Лент?

24 бр., Лента за татуировка-заснемане, Обвивка - Narkysus, 2 x 5 Ярда, Лента за татуировка-на пишеща машина, Опаковане, Еднократно

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Дължина : 2 инча / 5 см Дължина : 5 ярда / 4,5 м Цвят : черен.Материал : Еластична тъкан. [Опаковка и размер]- 1 опаковка включва 24 бр. еднократна черна лента за захващане на татуировки, всяка ролка лента за захващане на татуировки с ширина 2 инча дължина от 4,5 метра Покупка на набор е по-икономичен, което е добър избор за спестяване на пари. [Висококачествени материали]-Лента за татуировка-на пишеща машина е изработена от специална дишаща и удобен еластичен плат. отличен за употреба като удобна възглавница, намалява вибрациите.Удобна, дишаща, устойчива на плъзгане и здрава самозалепваща лента може да осигури отлична подкрепа. [ЛЕСНА ЗА употреба] - Обвивка от лента за татуировка-бинтове може лесно да се скъса, без ножици, което е много удобно за използване.Разгънатата лента за татуировка-на пишеща машина може да се подстригва с различна форма и дължина в зависимост от вашите нужди.Липсата на остатъци от лепило върху татуировочных дръжки, тръби, материали или кожа. [ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на]- Лента за татуировка-на пишеща машина може да се навива около ръкохватката на татуировка-на пишеща машина и писалка за татуировка-на пишеща машина.Еластична бинтовую филм също може да се използва за увиване на рани домашни любимци.Меки, дишащи материали - порест, леки материали позволяват травмированному сайта диша, което подпомага лечението и възстановяването. [УДОВЛЕТВОРЕНОСТ ГАРАНЦИЯ] - Ние се стремим да предоставим гаранция за удовлетвореност на нашите клиенти.Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени от лента за татуировка-на пишеща машина Narkysus, моля, свържете се с нас по всяко време. [Опаковка и размер]- 1 опаковка включва 24 бр. еднократна черна лента за захващане на татуировки, всяка ролка лента за захващане на татуировки с ширина 2 инча дължина от 4,5 метра Покупка на набор е по-икономичен, което е добър избор за спестяване на пари. [Висококачествени материали]-Лента за татуировка-на пишеща машина е изработена от специална дишаща и удобен еластичен плат. отличен за употреба като удобна възглавница, намалява вибрациите.Удобна, дишаща, устойчива на плъзгане и здрава самозалепваща лента може да осигури отлична подкрепа. [ЛЕСНА ЗА употреба] - Обвивка от лента за татуировка-бинтове може лесно да се скъса, без ножици, което е много удобно за използване.Разгънатата лента за татуировка-на пишеща машина може да се подстригва с различна форма и дължина в зависимост от вашите нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория