• Новинка
G & T Перука-Превръзка на главата за Жените, Черно Директен Синтетични Перука-Превръзка на Главата, Бесклеевой Огнеупорни Естествена Перука за Ежедневна употреба в ?

G & T Перука-Превръзка на главата за Жените, Черно Директен Синтетични Перука-Превръзка на Главата, Бесклеевой Огнеупорни Естествена

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【Нов дизайн превръзка на главата 】 Нов дизайн перука на главата съчетава в себе си горната копринено превръзка на главата с най-популярен дизайн права коса, дава възможност да покажат своята собствена естествената линия на растеж на косата, модерна и щедри, проста и сексуаленПовярвайте ми, вие можете да получите много комплименти!. 【Подобрен материал】 Този перука на главата е изработена от 100% устойчиви на висока температура влакна, с високо качество копринена превръзка на главата, в сравнение с обичайните перука на главата си, му е по-лесно за носене, той е приятен на допир, не се плъзга и не обтягивает, мек и удобен. 【Регулируеми и дишаща】 Този дългата черна перука е подходящ за повечето размери и форми на главата и е оборудван с еластична дишаща контакти и регулируеми джапанки.Можете да се отпуснете или затегнете перука, за да се постигне най-комфортно състояние. 【Широки поводи】Този модерен перука-превръзка на главата е идеално за полагане на универсална, подходяща за жените-момичета за носене в различни случаи, като например парти, сватба, пазаруване, концерти, работно място или просто за ежедневно носене. 【Бърза доставка】 Срокът за доставка е 1-3 дни, за обслужване на клиенти 24 часа в денонощието винаги ви очаква.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем, докато не сте доволни.

Подробности

Подобни продукти в категория