• Новинка
BAMTTOO маникюр Възглавница За Ръце Подложка За Полиране на Ноктите Подлакътник Възглавници за Маникюр Възглавница за Ръце за Маникюрного салон (Розов)

BAMTTOO маникюр Възглавница За Ръце Подложка За Полиране на Ноктите Подлакътник Възглавници за Маникюр Възглавница за

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Мек висококачествен материал от изкуствена кожа, ще осигури на вашите клиенти удобен маникюрКато направите вашия работен плот за нокти-арт по-спретнато и удобно, когато се работи с нокти също не трябва да се огъва.Подходящ размер, малка заета площ и идеална височина за защита на вашата ръка. висока носеща способност, добра стабилност, не се плъзга наляво и надясно, а не лесно да се е деформирал.Поставка за оръжие за нокти са изработени от комбинация от изкуствена кожа + възглавници за нокти от масивно дърво.Високо качество за обзавеждане.Добра еластичност, мекота.Лесен за почистване, просто трябва внимателно избършете с влажна кърпа, не трябва да се перат.Параметри : Тип на продукта : възглавница за ръце за дизайн на ноктите Материал : изкуствена кожа размер : приблизително 30x12x13 см / 11,81x4,72x5,12 Нецелесообразности : Използва се за маникюр, какво прави маникюр удобно, стабилизира ръка, намалява налягането в ръка, облекчава умората на ръцете.Употреба : домакинство, ноктите салон и т. Осъществяване списък : 1 х възглавница за ръце.

Подробности

Item Type:
Nail Art Hand Pillow
Material:
PU Leather, log
Size:
Approx. 30 x 12 x 13cm / 11.81 x 4.72 x 5.12in
Advantages:
Used for manicure, which makes manicure comfortable, stabilize the hand, reduce the pressure on the hand, relieve hand fatigue.
Use:
Household, nail shop, etc.
Package List:
1 x Hand Pillow

Подобни продукти в категория

Цветен гоблен 52, 40x40 см. (хартия)
  • Новинка
Оценки:

Цветен гоблен 52, 40x40 см. (хартия)

Повече от десет години Deljou Print On Demand поставя стандарт в областта на печата в стила на fine art gicléeНашите сни�

BGN 27.08