• Новинка
DOITOOL Спящата Шапчица за Коса цвят, широка Шапка, Шапка за Душ, Еластична Кръгла Шапчица, Спална Шапчица, Дишаща Шапка за Плуване за Жени (Червено Вино)

DOITOOL Спящата Шапчица за Коса цвят, широка Шапка, Шапка за Душ, Еластична Кръгла Шапчица, Спална Шапчица, Дишаща Шапка

Buyers rating:
BGN 5.22

Налично

Подходящи за различна обиколката на главата, един размер подходящ за повечето хораИзработен от висококачествена материал за трайни и практично използване.Подходящ за професионална и домашна употреба.Мултифункционален, може да се използва като, салонная шапка, шапка за душ и др. нощни шапки за сън, за мъже, шапка за сън, шапка за коса, шапка за къдрава коса, спални капачки за жени за защита на косата, нощни шапки за сън, за жени, еластични, с кръгли ръба, лесно се поставят и свалят.Леглото ще бъде подреден и чист, без загуба на коса.Подходящи за различна обиколката на главата, един размер подходящ за повечето хора.Изработен от висококачествена материал за трайни и практично използване.Подходящ за професионална и домашна употреба.Мултифункционален, може да се използва като, салонная шапка, шапка за душ и др. нощни шапки за сън, за мъже, шапка за сън, шапка за коса, шапка за къдрава коса, спални капачки за жени за защита на косата, нощни шапки за сън, за жени, еластични, с кръгли ръба, лесно се поставят и свалят.Леглото ще бъде подреден и чист, без загуба на коса.Описание на продукта Този предмет е изработен от висококачествен материал за трайни и практично използване.Мултифункционален, може да се използва като салонная шапка, шапка за душ, още нещо полезно.Еластичен, с кръгла ръба, лесно се побира и се отстранява. Красив цвят, потвърждаващ неговата популярност.Характеристики -Цвят : Червено Вино. -Материал : сатен. -Размер : около 32x32x1 см. /12,6x12,6x0,39 инча. - Изработен от висококачествена материал за трайни и практично използване. - Мултифункционален, може да се използва като салонная шапка, шапка за душ, още нещо полезно. - Еластичен, с кръгла ръба, лесно се побира и се отстранява.Леглото ще бъде подреден и чист, без загуба на коса. - Подходящ за различна обиколката на главата, един размер подходящ за повечето хора. - Подходящ за професионална и домашна употреба.Пратката включва 1 х Капачка.

Подробности

Подобни продукти в категория