• Новинка
ZLXDP Бронзови Дръжки на гардероба Химикалки с изрези Дръжки на чекмеджета дръжки на Вратите на гардероба Мебелни дръжки ( Цвят: Мед, размер: 15,3 см)

ZLXDP Бронзови Дръжки на гардероба Химикалки с изрези Дръжки на чекмеджета дръжки на Вратите на гардероба Мебелни дръжки (

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Не избледняват и не ръждясваПодходящи инсталационни винтове, удобни. приятни на допир, много дебела размер.Един добър помощник за изтегляне на чекмеджетата, шкафове и други мебели.Здрава, от неръждаема стомана, красив дизайн, не е лесно да избледнява.Не избледняват и не ръждясва.Подходящи инсталационни винтове, удобни. приятни на допир, много дебела размер.Един добър помощник за изтегляне на чекмеджетата, шкафове и други мебели.Здрава, от неръждаема стомана, красив дизайн, не е лесно да избледнява.Подходящ за : шкафове, кухни, врати и т. Параметри : Количество : 1 бр. Материал : цинк сплав Забележки : 1. Поради разлики в осветлението и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Подробности

Quantity:
1 piece
Material:
Zinc Alloy
notes:
1. Due to light and screen differences, product color may be slightly different from the picture.:
2. Please allow 0.5-2cm difference due to manual measurement. :

Подобни продукти в категория