• Новинка
HYKJLD Сгъваема делото за баня от PVC, тава за съхранение на отпадъци, Изолационен калъф за колектор на прах, с дебелина 0,6 см, Закрывающаяся Делото за баня, Аксесоари за ?

HYKJLD Сгъваема делото за баня от PVC, тава за съхранение на отпадъци, Изолационен калъф за колектор на прах, с дебелина

Buyers rating:
BGN 19.88

Налично

✅ Делото за баня от PVC : Изработен от екологично чист материал, PVC, водоустойчив, идеални за употреба в банятаДебелината е 0,6 см, и той не ще се счупи след флексия на няколко пъти.Връзка изработено от неръждаема стомана 304, която лесно е деформирал и се повреди след многократно огъване, а също и различна якост. ✅ За съхранение на различни предмети : Масичка-поднос за вана, в която можете да съхранявате различни видове предмети едновременно.Той се очертава като поставка за таблета, за вино, чаши за вино, телефон, сапун и една етажерка.Може също да се настанят други елементи, като например стоки от първа необходимост за спа. ✅ Добра топлоизолация : Покрийте с вана с капак, за да се поддържа температурата на водата в банята, за намаляване на температура и се поддържа постоянна температура на ваната.Топлата вода може да помогне за облекчаване на умора и да дадем на вас и вашето семейство приятни впечатления от къпане. ✅ Широко се използва : Нашата пылезащитная делото за баня преносими и е лесен, той е удобен за носене.Може да се използва в салонных вани, дървени бурета, хотелски бани и битови бани.Могат да се използват както за възрастни, така и деца. Препоръчва се за бани с мляко, цветни вани и спа аксесоари. ✅ Висока носеща способност на : носеща способност до 5 кг, може да се използва като стеллажа за съхранение, за да не е само за поставяне на вана мобилния си телефон, i Pad, чаши за вино и т. тя може да се използва за организиране на принадлежности за баня, спестяване на пространство и придава многоцелеви. ✅ Делото за баня от PVC : Изработен от екологично чист материал, PVC, водоустойчив, идеални за употреба в банята.Дебелината е 0,6 см, и той не ще се счупи след флексия на няколко пъти.Връзка изработено от неръждаема стомана 304, която лесно е деформирал и се повреди след многократно огъване, а също и различна якост. ✅ За съхранение на различни предмети : Масичка-поднос за вана, в която можете да съхранявате различни видове предмети едновременно.Той се очертава като поставка за таблета, за вино, чаши за вино, телефон, сапун и една етажерка.Може също да се настанят други елементи, като например стоки от първа необходимост за спа. ✅ Добра топлоизолация : Покрийте с вана с капак, за да се поддържа температурата на водата в банята, за намаляване на температура и се поддържа постоянна температура на ваната.Топлата вода може да помогне за облекчаване на умора и да дадем на вас и вашето семейство приятни впечатления от къпане. ✅ Широко се използва : Нашата пылезащитная делото за баня преносими и е лесен, той е удобен за носене.Може да се използва в салонных вани, дървени бурета, хотелски бани и битови бани.Могат да се използват както за възрастни, така и деца. Препоръчва се за бани с мляко, цветни вани и спа аксесоари. ✅ Висока носеща способност на : носеща способност до 5 кг, може да се използва като стеллажа за съхранение, за да не е само за поставяне на вана мобилния си телефон, i Pad, чаши за вино и т.

Подробности

Подобни продукти в категория