• Новинка
Превръзка на главата Litthing с перлата възел, Широка Превръзка на главата от Перлата на кадифе и Превръзка на главата с перлата възел, Реколта Превръзка на главата с п?

Превръзка на главата Litthing с перлата възел, Широка Превръзка на главата от Перлата на кадифе и Превръзка на главата с перлата

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

➤ Реколта сатен превръзка на главата с перли : ленти за глава с перли Litthing са изработени от еластична пластмаса и са опаковани с мека кърпаПовърхност, еластична и гладка.Модни проста концепция, дизайн, подходяща за жени на различна възраст, може да се комбинира с най-различни прически.Елегантна реколта превръзка на главата с перли - много добър избор като празничен подарък. ➤ Черно-бежовата голяма превръзка на главата с перли : Широчина-превръзка на главата Litthing перлата е 7 см (2,76 инча).Широк дизайн е по-добре улавя главата и не й позволява лесно да се плъзне.Тези чалми няма остри сметка, не се тревожете за това, че имате увреждане на косата.Има черни и бежови ленти, повярвайте ми, това ще бъде вашият любим цвят. ➤ Идеална за всеки повод : Модерен дизайн и външен вид, подходящи за всеки повод.Нашата превръзка с перлата възел може да се носи в училище, на сватби, празнични събития, танци, парти по случай рождения ден, барбекю на плажа и така нататък.Можете да изберете превръзка на главата в съответствие с вашия стил и настроение. ➤ ПРЕКРАСЕН подарък за ДАМИТЕ : превръзка на главата Litthing velvet круша knot - прекрасен подарък за момичета и жени.Нейният красив външен вид и практичност много харесват дамите.Можете да го дари приятелката си, дъщери, сестри или майки на празници или техните рождени дни. ➤ Сте доволни на 100% : ние винаги се надяваме, че нашите продукти ще ви зарадват на 100% , но ако вие не сте доволни от нашата превръзка на главата си, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ние ще направим всичко възможно, за да отговорим на вашите въпроси.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория