• Новинка
Коприна Шапката, Сатен Шапката, Чепчики за Къдрава коса, за Сън черни Жени, Сатен Шапчица за Сън, Коприна Шапка с мека Еластична Лента, Шапка за Къдрава коса, Заплете?

Коприна Шапката, Сатен Шапката, Чепчики за Къдрава коса, за Сън черни Жени, Сатен Шапчица за Сън, Коприна Шапка с мека Еластична

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. 【Мек копринен сатен материал】 Чепчики за сън изработени от мек атласного материали, леки, дишащи и леки, осигуряват удобен за носене, лесно предпазват косата. 【Мека спална шапчица】 Има 10 цвята по ваш избор. 【Удобна и дишаща Шапка】Мек прическа е чудесно за стайлинг на коса естествена коса, косичек, плетений, бигудей, скоби за дълга коса и аксесоари, които ще защитават вашата чувствителна кожа на главата и ще осигури комфортно носенето. 【Водоустойчив】 идеален за успокояваща вана и душ, защита на косата по време на къпане във вана и се насладете на безплатен спа център у дома.В тази шапочке за душата на достатъчно място, за да покрие вашите дълга гъста коса. 【Лесно се побира за по-добра защита】 Можете да завърже косата в хлабав възел, носят сатенени чепчики, а след това разтърси косата си, за да отслаби възел и да позволите на косата си свободно да се разпадне отвътре чепчиков. 【Мек копринен сатен материал】 Чепчики за сън изработени от мек атласного материали, леки, дишащи и леки, осигуряват удобен за носене, лесно предпазват косата. 【Мека спална шапчица】 Има 10 цвята по ваш избор. 【Удобна и дишаща Шапка】Мек прическа е чудесно за стайлинг на коса естествена коса, косичек, плетений, бигудей, скоби за дълга коса и аксесоари, които ще защитават вашата чувствителна кожа на главата и ще осигури комфортно носенето. 【Водоустойчив】 идеален за успокояваща вана и душ, защита на косата по време на къпане във вана и се насладете на безплатен спа център у дома.

Подробности

Подобни продукти в категория

Мека гъба за душ SPL 1930
  • Новинка
Оценки:

Мека гъба за душ SPL 1930

Вана идеална чистота и сияен вид.не драскотина и не вреди на кожата идеална чистота и сияен вид.не драск�

BGN 61.60