• Новинка
BIGNADO Hoody за малки Кучета, Пуловери за кучета, Пролетта Меко и Топло Палто, Жилетка за Котки, Облекло за Кутрета, Палто за Коте, Пуловер, за кучета, Топла Риза за Малки К?

BIGNADO Hoody за малки Кучета, Пуловери за кучета, Пролетта Меко и Топло Палто, Жилетка за Котки, Облекло за Кутрета, Палто

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

BIGNADO основно произвежда и продава кутии за котешки тоалетни, котешки паници, котило за котешки тоалетни, автомобилни чанти за домашни любимци, костюми за възстановяване на котки, костюми за възстановяване на кучета, комплекти за тренировка подвижност на кучета и много други, включително и повечето стоки, свързани с домашни любимциНашата цел е винаги да осигури любимите си домашни любимци безкомпромисно грижи.Затова ние се стремим да предоставят икономически ефективни продукти и получихме много положителни отзиви от нашите клиенти от момента на пускане на нашите продукти. [Высокоэластичный топъл материал] : ? Нашето топло палто с качулка за домашни любимци са произведени от высокоэластичного материал, дори и през есента и зимата на котките и кучетата лесно мазнини, и домашен любимец, вече няма нужда да се безпокоите за дрехи, поради затлъстяване и пухкава козина. [Антистатични] : ? С това свитером за кучета вече няма нужда да се притеснявате за триене между коса и дрехи за производство на електричество, както и да се избегне есенните и зимни ухапване от ток, когато играете с кучето. [Мека и удобна] : ?Изработена от дебели и меки материали от полиестерни влакна, вътрешната част на тази топли дрехи за домашни любимци е гладка, не е лепкава, суха, лесно почистване, и тя е мека на допир.помогнете домашен любимец комфортно да спи. [Проста облекло] : ? Повече не се притеснявайте за това, как да се облича!Ние използваме дизайн с един дупка, просто в чорап, просто го носите.Дизайнът на предните лапи осигурява достатъчно място, за да може вашия домашен любимец да може да се движи естествено. [3 размер] : ? Ние се придържаме към однотонного дизайн и 3 размери по избор (L/ M / S), който е много подходящ за котки и малки кучета като чихуахуа, йоркширски териери, shih дзъ, булдог и т. Забележка : Тъй като размерите на домашни любимци силно се различават, моля, не забравяйте да измерите приблизителни данни преди да купите този утепленного пуловери за кучета. [Высокоэластичный топъл материал] : ? Нашето топло палто с качулка за домашни любимци са произведени от высокоэластичного материал, дори и през есента и зимата на котките и кучетата лесно мазнини, и домашен любимец, вече няма нужда да се безпокоите за дрехи, поради затлъстяване и пухкава козина.

Подробности

Подобни продукти в категория

Линия за Дресура кученца COA
  • Новинка
Оценки:

Линия за Дресура кученца COA

Спомага за спиране на нежеланото поведение и улеснява дрессировку кученце!Тренировъчен каишка в помещ�

BGN 0.33