• Новинка
12 инча Закачалка за кърпи за ръце, за кърпи за Баня, Закачалка за кухненски съдове за готвене, неръждаем Сгъсти SUS 304 неръждаема стомана, Съвременен вид (матиран чере?

12 инча Закачалка за кърпи за ръце, за кърпи за Баня, Закачалка за кухненски съдове за готвене, неръждаем Сгъсти SUS 304

Buyers rating:
BGN 7.39

Налично

[закачалка за кухненските кърпи / хавлии] Тази кратка закачалка за хавлии /греда за ръце с черен цвят, от 12 см е идеален за баня, спални и кухни [Защита от ръжда] от неръждаема стомана 304 с добавянето на хром / никел предпазва от промяна на цвета, ръжда и корозия. [Малка закачалка за кърпи] Докосване до велюру Не беля, огъване не предизвиква проблеми с кърпа. [Без пръстови отпечатъци] Тези държачи за кърпи са с високо качество на светеща и матирана повърхност, меки и красиви на вид, устойчиви на петна и са най-доброто решение за премахване на отпечатъци от пръсти и прах.Лесен за почистване, е достатъчно леко избършете. [Комплектът включва] 1 х лира, 1 х шестостенния ключ, 1 х Инструкции за инсталиране, 4 х терморегулиращи болта, 4 х винта. [Лекота на инсталиране на] козела стана определяне лесно и трайно, не се тревожи за падането.Продукт : Закачалка за кърпи за баня от полиран никел 12 инча.Материал : неръждаема стомана SUS304.Фиксиране вид : Закачалка за кърпи за монтиране на стена в банята.Степен на завършеност : Матиран никел, не е блестящ стил.Обща дължина : 12 " (300 мм).Дължина подвесного пространство : 9,5 см (240 мм). На перваза : 3,15 инча (80 мм).Разстоянието между двата винта в конзолата : 0,8 инча (20,5 мм).Външен диаметър на монтаж на скоба : 2" (50 mm).Максимална натоварване : 22 паунда (10 kg) с винтовым на стена.Не избледнява, устойчиви на петна, е най-доброто решение за защита от пръстови отпечатъци.Модерен стил за дизайн на баня.Универсален ремък за спални, тоалетна и кухня.Нежна матово покритие ръчно изработени.Без остри ръбове, безопасно за деца и дрехи. Пробиват дупка в стената, в съответствие с правилата и монтажа на конзолата. С помощта на чук поставете пластмасова анкерни болтове в отворите. С помощта на отвертка, за да затегнете скоба в стената. Поставяне на скоба шестигранным ключ, за да затегнете винта.

Подробности

Подобни продукти в категория