• Новинка
Циментов под DNYSYSJ 4-тактная Газобетонная замазка с Мощност 900 W, 35,8 cc Вибробетонная Влажна замазка (Рамка: дебела стоманена плоча)

Циментов под DNYSYSJ 4-тактная Газобетонная замазка с Мощност 900 W, 35,8 cc Вибробетонная Влажна замазка (Рамка: дебела

Buyers rating:
BGN 226.67

Налично

✅Оборудван четырехтактным високоскоростен двигател, стабилно качество, нисък разход на гориво и дълъг животНапълно закрита куха и дебела обвивка, в която лесно да попаднат прах. ✅Цялата машина лека на тегло и лесно за носене.Амортизирующая и нескользящая гумена дръжка, ви позволява да се изкачи на горния етаж ръчно.Не е необходимо да се добавя вода за охлаждане. ✅ Лекота на управление и използване.Висока температура без запалване, висока ефективност на работа, просто издърпайте, за да работи.Машината е оборудвана с превключвател за аварийно спиране. ✅Ръкохватка подвижна, тя може да се приложи на земята в най-ниската точка и да стои в изправено положение в най-високата точка. ✅Сила замазка идеална за изравняване и полагане на бетон на хоризонтална повърхност, може да се използва на строителни обекти, като например у дома, тунели, мостове и т., ✅Оборудван четырехтактным високоскоростен двигател, стабилно качество, нисък разход на гориво и дълъг живот.Напълно закрита куха и дебела обвивка, в която лесно да попаднат прах. ✅Цялата машина лека на тегло и лесно за носене.Амортизирующая и нескользящая гумена дръжка, ви позволява да се изкачи на горния етаж ръчно.Не е необходимо да се добавя вода за охлаждане. ✅ Лекота на управление и използване.Висока температура без запалване, висока ефективност на работа, просто издърпайте, за да работи.Машината е оборудвана с превключвател за аварийно спиране. ✅Ръкохватка подвижна, тя може да се приложи на земята в най-ниската точка и да стои в изправено положение в най-високата точка. ✅Сила замазка идеална за изравняване и полагане на бетон на хоризонтална повърхност, може да се използва на строителни обекти, като например у дома, тунели, мостове и т., Спецификация : Усилие на възбуда : 584 кг / 260 кг Дължина на линия : 1-5 метра (без продуктова) Мощност : 900 W нето Тегло : 16,60 kg (36,59 кг) Материал на рамката : дебела стоманена плоча, Размер на машината : 29.71 инча/750 * 450 * 450 мм Честота на използване на 9500 -10000 пъти в минута Обем на резервоара : 0,17 литра /0,65 л Гориво : бензин (може да се използва за всеки модел) доставя се с : Вибромашина за бетон (трябва да бъде събрана от страна на клиента, без линия).

Подробности

Подобни продукти в категория

Снарк в мащаб Линдберг, 1:48
  • Новинка
Оценки:

Снарк в мащаб Линдберг, 1:48

Подробна реплика 9 цифри членове на екипажа.Мобилна стартова платформа.Хидравличен лестничный лифт.Лес

BGN 2.00
Сонар Lowrance HOOK2 за улов на Риба
  • Новинка
Оценки:

Сонар Lowrance HOOK2 за улов на Риба

Продукт 1 : ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : сонар Lowrance HOOK2 4x снабден с автоматична настройка сонар и меню, подобно на

BGN 42.69