• Новинка
Стъргало за тенис корта, Открит Стъргало за тежки условия на работа, дъждовна стъргало от Алуминиева сплав, Подходяща за баскетболни площадки, Подземни паркинги, т?

Стъргало за тенис корта, Открит Стъргало за тежки условия на работа, дъждовна стъргало от Алуминиева сплав, Подходяща за

Buyers rating:
BGN 10.78

Налично

ДИЗАЙН с ДЪЛГА ДРЪЖКА : няма нужда да се навеждате, за да пускам водата, което спестява време и усилия, като ви позволява бързо завършване на работатаПОВЪРХНОСТНО ПРЪСКАНЕ на : Повърхност е покрита с екологично чиста боя, водоустойчива и не податливи на корозия, красива и щедра.ДЕБЕЛА ГУМА EVA : Дебел и устойчив на абразия тласкач вода EVA може циклично да натискате, докато редовно да го заместват. ВЪРТЯЩО се на едно ГИШЕ КОЛЕЛОТО : Дъното е снабдено с универсален колело от мека кожа, за цялостно почистване източник на вода, не надраскване на земята.ПОДХОДЯЩ за : пречистване на водата в големи помещения, като например тенис кортове, баскетболни площадки, пластмасови пътеки, учебни площадки, болнични паркинг и така нататък.Стъргало може да очисти водата в големи помещения, като например тенис кортове, баскетболни площадки, пластмасови пътеки, учебни площадки, болница, паркинг и т. Това не само спестява усилия и време, но и осигурява по-добра чистота, отколкото на кърпа или парцал.Подробна информация за продукта Име на продукта : ракел Цвят на продукта : оранжев Материал на продукта : алуминиева сплав Дължина на почистване : 135 см / 53 инча Тегло на продукта : 3,3 кг / 7,2 на килограм Тегло на опаковката : 4,4 кг / 9,7 килограма Размер на продукта : 135x10x95 см / 53x3,9x37,4 инча Размер на опаковката : 140x13,5x50 см / 55x5,3x19,6 инча упаковка1 * ракель2 * подложка за губки1. Размер се измерва ръчно, може да бъде грешка в 1-3 mm2. Ако имате някакви въпроси или предложения, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория

Wise KE-033 Пищуха-Цар Голям
  • Новинка
Оценки:

Wise KE-033 Пищуха-Цар Голям

Размер : Около 4,8x16,1x1,3 инча (12,3x41 Тегло на продукта : около 0,5 грама (15 Материал : меламиновая пяна.Страна на

BGN 9.13