• Новинка
01 02 015 Подарък Кутия, Дървена Ковчег за бижута в стил Ретро, Твърди Британски Стил, за Приятелите, Момичетата, Сертификати За Съхранение на Бижута, Подпори За Фотогра

01 02 015 Подарък Кутия, Дървена Ковчег за бижута в стил Ретро, Твърди Британски Стил, за Приятелите, Момичетата,

Buyers rating:
BGN 23.52

Налично

Кутия за съхранение на британския стил, с замысловатыми детайли, идеален за декорация на скринове и у домаПовърхността е от изкуствена кожа, износостойкая и е устойчив на надраскване, здрава и силна.Дървена ковчег в старинен стил придава на помещенията на визуален интерес, тя е лесна и удобна за употреба.Може да съхранява ценни неща като стари снимки, семейни документи и писма и т. на Широк спектър от приложения, може да се използва за съхранение на козметика, бижута, писма и т., или се използват като украса.Кутия за съхранение на британския стил, с замысловатыми детайли, идеален за декорация на скринове и у дома.Повърхността е от изкуствена кожа, износостойкая и е устойчив на надраскване, здрава и силна.Дървена ковчег в старинен стил придава на помещенията на визуален интерес, тя е лесна и удобна за употреба.Може да съхранява ценни неща като стари снимки, семейни документи и писма и т. на Широк спектър от приложения, може да се използва за съхранение на козметика, бижута, писма и т., или се използват като украса. Кутия за съхранение на британския стил, с замысловатыми детайли, идеален за декорация на скринове и у дома. Повърхността е от изкуствена кожа, износостойкая и е устойчив на надраскване, здрава и силна. Дървена ковчег в старинен стил придава на помещенията на визуален интерес, лесна и удобна за употреба. Може да съхранява ценни неща като стари снимки, семейни документи и писма и т. Широк спектър на приложение, може да се използва за съхранение на козметика, бижута, писма и т., Или се използват като украса.Параметри : Тип на продукта : в Ковчег за бижута в ретро стил, Материал : МДФ + изкуствена кожа Размер : приблизително 16x16x8 см / 6,3x6,3x3,1 инча Тегло : приблизително 600 g / 21,2 грама Приложение : Може да се използва като кутия за съхранение на бижута и т., Списъка с пакети : 1 x Ретро-ковчег за бижута изделийпримечание : 1. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Подробности

Item Type:
Retro Jewelry Box
Material:
MDF Board + PU Leather
Size:
Approx. 16 x 16 x 8cm/6.3 x 6.3 x 3.1in
Weight:
Approx. 600g/21.2oz
Application:
Can be used as storage box, decorations, etc.
Package List:
1 x Retro Jewelry Box:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория

Муфа масичка CosmoLiving Westerleigh, Бял
  • Новинка
Оценки:

Муфа масичка CosmoLiving Westerleigh, Бял

Добавете модерен трапезно пространство в хола си, с помощта на торцевого масата Cosmo Living WesterleighПредни чек

BGN 1.67