• Новинка
Крем пръчка за сенки iGuzvaw, 2 В 1, Молив за сенки за очи, тънък грим с размазыванием, Многоизмерен поглед, Водоустойчиви устойчиви хипоалергенни пръчици за сенки (07 # Ка?

Крем пръчка за сенки iGuzvaw, 2 В 1, Молив за сенки за очи, тънък грим с размазыванием, Многоизмерен поглед, Водоустойчиви

Buyers rating:
BGN 4.79

Налично

Цветни пръчици за сенки 12 цвята : цвят се получава по естествен и блестящ, а звездата в очите на украсениОт топла до студена цветове, от елегантния червено до сексуално кафява, от първокласна сиво до трептящи цветове на шампанско, може да се използва за създаване на опушен, блестящ и метални грим.От естествен работния грим до очарователния ежедневния грим, който отговаря на всички ваши нужди в грима!. Следват контура на окото и внимателно нанесете;. Използвайте четката за сенки за очи, за да растушевать равномерно и естествено;. Попълнете ефект на грим на очите.Копринена и лесно окрашиваемый, нежна, не е суха и не склеивающийся.Цвят естествени и ярки, и звездичките в очите украсени.Цвят грим лесно се измие, той е деликатен и не выбивается от коловоз.Пръчка сенки за очи "Крем-пудра на прах" лесно се плъзга по века, след това изсъхва, образувайки водостойкую захар, против бръчки, която придава контур, подчертава и създава многостранна грим на очите.

Подробности

Weight:
19 grams

Подобни продукти в категория