• Новинка
CPSUN Легло за кучета Модни Подвесная Легло за Порове, Плъхове, Плюшено Хамак за домашни любимци, Легла за Протеин, Клетка за Хамстер, Спален чувал за домашни любимци (?

CPSUN Легло за кучета Модни Подвесная Легло за Порове, Плъхове, Плюшено Хамак за домашни любимци, Легла за Протеин, Клетка

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Сверхмягкий пълнител премиум-клас облекчава болката в ставите и мускулите Използването на копринено мек фланелен плат, с топъл и дебел хлопчатобумажным материал вътре, като я прави по-приятна и удобна. Хамак : технология за предотвратяване на ухапване верига, външен вид и практичност са значително подобрени.По-устойчиви на укусам от обикновен памучен плат на окото.В зависимост от размера на клетките. С верига или без нея.Верижка е изработена от неръждаема стомана. Само на 8 секции, достатъчно дълги за обща употреба в клетката.Сверхмягкий пълнител премиум-клас облекчава болката в ставите и мускулите. Използването на копринено мек фланелен плат, с топъл и дебел хлопчатобумажным материал вътре, като я прави по-приятна и удобна. Хамак : технология за предотвратяване на ухапване верига, външен вид и практичност са значително подобрени.По-устойчиви на укусам от обикновен памучен плат на окото.В зависимост от размера на клетките. С верига или без нея.Верижка е изработена от неръждаема стомана. Само на 8 секции, достатъчно дълги за обща употреба в клетката.Размер : S20 * 20 Цвят : розов/сив/син / кафе.

Подробности

Подобни продукти в категория

Кайти Гигантска Тръба Директно
  • Новинка
Оценки:

Кайти Гигантска Тръба Директно

Проектиран с кръгли вентилационни отвори за безопасно притока на въздух по време на игрите домашни люб�

BGN 3.33