• Новинка
N/A 10 бр. Пръстен за салфетки с катарама за салфетки Хотелски Консумативи Пръстен за салфетки с бантиком (Цвят: сребърен размер: един размер)

N/A 10 бр. Пръстен за салфетки с катарама за салфетки Хотелски Консумативи Пръстен за салфетки с бантиком (Цвят:

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапезаПръстен за салфетки за маса украса, изработени от здрав и практично сплав. дълготраен, с чиста подплата и вериги за даване елегантен и модерен вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковка 10 пръстените за салфетки.Функция : Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапеза.Пръстен за салфетки за маса украса, изработени от здрав и практично сплав. дълготраен, с чиста подплата и вериги за даване елегантен и модерен вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковка 10 пръстените за салфетки.Цвят : сребърен Материал : Сплавразмер : един размЕрв комплектът включва : 10 * халки за салфетки забележки : 1. Поради разлики в осветлението и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.Идеален за ежедневна и официална декорация на масата.

Подробности

Подобни продукти в категория

C. S. ОЗБЪРН 149-6-3/16 ДЪГАТА УДАР
  • Новинка
Оценки:

C. S. ОЗБЪРН 149-6-3/16 ДЪГАТА УДАР

К ОЗБЪРН 14963 / 16 ДЪГАТА УДАР ОЗБЪРН 14963 / 16 ДЪГАТА УДАР.Дуговые punches Osborne са изработени от плътен изковки от

BGN 2.00