• Новинка
Tofficu 1 Комплект за Противопожарна печат на Сватбени Покани Декоративни Пликове Декоративни Свещи Комплект за Scrapbooking Реколта Восъчен печат Реколта Печат За Scrapbooking ?

Tofficu 1 Комплект за Противопожарна печат на Сватбени Покани Декоративни Пликове Декоративни Свещи Комплект за Scrapbooking

Buyers rating:
BGN 11.67

Налично

СВАТБЕНИ ПОКАНИ - Можете да купите този набор от изящни и практични печати-печати на достъпна ценаСВАТБЕНИ КОМПЛЕКТИ - Дървена дръжка, удобна за задържане, ще ви осигури най-добрия опит в използването.РЕТРО печат за ТОПЕНЕ на восък - може да се използва за създаването на вашите собствени албуми, албуми поздравителни картички, писма, опаковки за вино, амбалажна хартия .ПЕЧАТ ЗА СВЕЩИ - Страхотна рана, обмислена до всеки детайл, за да му придават ефектен външен вид.КОМПЛЕКТ ЗА ДЕКОРАЦИЯ - Можете да направите своите най-впечатляващ подарък-картичка или писмо за вашите гости и приятели.СВАТБЕНИ ПОКАНИ - Можете да купите този набор от изящни и практични печати-печати на достъпна цена.СВАТБЕНИ КОМПЛЕКТИ - Дървена дръжка, удобна за задържане, ще ви осигури най-добрия опит в използването.РЕТРО печат за ТОПЕНЕ на восък - може да се използва за създаването на вашите собствени албуми, албуми поздравителни картички, писма, опаковки за вино, амбалажна хартия .ПЕЧАТ ЗА СВЕЩИ - Страхотна рана, обмислена до всеки детайл, за да му придават ефектен външен вид.КОМПЛЕКТ ЗА ДЕКОРАЦИЯ - Можете да направите своите най-впечатляващ подарък-картичка или писмо за вашите гости и приятели.Кръст Бод Пакет включва 1 х Печат Дръжка 6 х Печат на Главата Характеристики Материал : мед и дърво САМ восъчен печат, печат, Размер на опаковката на кутията : прибл. сватбени комплекти размер на 11,7 х 10 х 3,4 см/4,61 х 3,94 х 1. -Цвят : на Печата за запечатване на писма в различни цветове - това е идеалният начин за персонализиране на пощенски картички и писма, които са ръчно изработени.комплект за декорация на себе си и своите приятели. - Особено подходящи за сватби, партита, хоби, занаяти и подаръци сватбени пликове. - Идеален за декорация на картички, пликове, покани на годишнина от и т. - Това позволява да се избегне тайни аутопсия медна восъчен печат за важни документи и някаква лична информация. - Можете да създадете свои собствени албуми за албуми, поздравителни картички, писма, опаковки за вино, амбалажна хартия и т.

Подробности

Подобни продукти в категория