• Новинка
RNW DER. ESSENTIAL Biome Крем за очи 30 мл * 2ea | против Стареене, Изглажда Бръчките, Овлажнява и Подобрява Еластичността на кожата Крем за очи със соево мляко Biome, екстракти от 8 З?

RNW DER. ESSENTIAL Biome Крем за очи 30 мл * 2ea | против Стареене, Изглажда Бръчките, Овлажнява и Подобрява Еластичността

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

✔️ Нежен крем за очи, който хидратира кожата, възстановява нейната еластичност и се грижи за тънка и крехка кожа в областта около очитеФункционален крем изглажда малките бръчки и се грижи за тях. ✔️ СЪДЪРЖА БИОМ СОЕВО МЛЯКО : укрепва и лекува повредената кожа, повишаване на нивото на влажност и еластичност на кожата, помага за затягане и укрепване на обвисшую кожата. ✔️ КРЕМ, но ЛЕКА : богати на хранителни съставки, но при това се усеща лек върху кожата си.Той леко прониква в кожата, като създава защитен филм и поддържане на влажна кожа в продължение на няколко часа.Придава на очите си млад и здрав вид. ✔️ УНИВЕРСАЛЕН КРЕМ против СТАРЕЕНЕ : изглажда фини бръчки в областта на нанасяне, като пачи крак, бръчки от смях или деколте. ✔️ НЕ ДОСАДНО ФОРМУЛА БЕЗ ПАРАБЕНИ : подхранва и придава на яркостта на слабо местата около очите, дори и чувствителна кожа. ✔️ Нежен крем за очи, който хидратира кожата, възстановява нейната еластичност и се грижи за тънка и крехка кожа в областта около очите.Функционален крем изглажда малките бръчки и се грижи за тях. ✔️ СЪДЪРЖА БИОМ СОЕВО МЛЯКО : укрепва и лекува повредената кожа, повишаване на нивото на влажност и еластичност на кожата, помага за затягане и укрепване на обвисшую кожата. ✔️ КРЕМ, но ЛЕКА : богати на хранителни съставки, но при това се усеща лек върху кожата си.Той леко прониква в кожата, като създава защитен филм и поддържане на влажна кожа в продължение на няколко часа.Придава на очите си млад и здрав вид. ✔️ УНИВЕРСАЛЕН КРЕМ против СТАРЕЕНЕ : изглажда фини бръчки в областта на нанасяне, като пачи крак, бръчки от смях или деколте. ✔️ НЕ ДОСАДНО ФОРМУЛА БЕЗ ПАРАБЕНИ : подхранва и придава на яркостта на слабо местата около очите, дори и чувствителна кожа.

Подробности

Подобни продукти в категория