• Новинка
Кана за мляко DOITOOL, 5 бр., Керамични Кана за Крема, Порцелан Класически Стомна за Крема, Купа за Сос, Маруля, Мед с Дръжка, Малка Стомна за Сметана за Кафе, Мляко, Домашн?

Кана за мляко DOITOOL, 5 бр., Керамични Кана за Крема, Порцелан Класически Стомна за Крема, Купа за Сос, Маруля, Мед с Дръжка,

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

5 бр малки чаши за соса, купички за гмуркане с дръжка, стомни за сметана, керамични молочник. изработен от безопасни и висококачествени материали и има дълъг срок на служба.Подходящ за по-голям брой случаи, като например къща, кафене, ресторант, хотел и т. е Гладка и да не е лесна грижи, лесно се почистват и се съхраняват, не заема място.Перфектно качество на изработката на нашия продукт ще ви осигури приятно преживяване употреба. малки чаши за соса, купички за гмуркане с дръжка, стомни за сметана, керамични молочник. изработен от безопасни и висококачествени материали и има дълъг срок на служба.Подходящ за по-голям брой случаи, като например къща, кафене, ресторант, хотел и т. е Гладка и да не е лесна грижи, лесно се почистват и се съхраняват, не заема място.Перфектно качество на изработката на нашия продукт ще ви осигури приятно преживяване употреба.Характеристики - Цвят-розово + синьо + жълто + зелено + бяло - Материали керамика - Размер 10, 50 X7,00 X4, 50 см. 4, 13 X2, 75 X1, 77 см Опаковка включва 5 мини-делви за сметана.

Подробности

Подобни продукти в категория

LCD дисплей NEC 4020
  • Новинка
Оценки:

LCD дисплей NEC 4020

Гаранция на производителя не се отнася тънък bezel диаметър 15,5 мм Съвместима с Vista Premium, оборудван с систем�

BGN 2.33
Човешкият рекомбинантный IL-9 10ug
  • Новинка
Оценки:

Човешкият рекомбинантный IL-9 10ug

Рекомбинантный човешки IL9, не съдържа животински, экспрессируется от клетки 293 човек под формата на моно

BGN 25.00