• Новинка
Тъй като Коприна Всесезонное коприна юрган, Бяла коприна юрган за нощно изпотяване, Горещи сънища, Длиннопрядный коприна тутового цвят, Памук Чаршаф (King (90-102 инча))

Тъй като Коприна Всесезонное коприна юрган, Бяла коприна юрган за нощно изпотяване, Горещи сънища, Длиннопрядный коприна

Buyers rating:
BGN 83.19

Налично

[Размер И кърпа] : Пълнеж от 100% естествена коприна + черупки от 100% памук; Размер на Цар : 90 * 102 инча; Тегло чиста коприна : 2,41 килограм; Тегло на продукта : 5,9 кг Полезен) Коприна не изисква химикали при обработката и е възобновяем ресурс. Дишаща) - Коприната е дишаща материя, неговото отлично влагоотводящие свойства запазват леглото си суха, задържат влагата от тялото си.Функция 1) Обвързващата по четирите краища, предназначени за обзавеждане на използване на две одеяла припокриване на зимата, за да дизайн на ключалката не причиняла навреди на тялото ви. 2) Общата дължина на 24-инчовата тест с цип удобна за проверка на коприна всяка част на одеяла. 3) на Устието на цип с антикрафт-дизайн, което може да се предотврати попадането на копринени карти в малки шипа с цип.ЛЕСНО обслужване : Ръчно или машинно пране със студена вода в щадящем режим.Дръж се да изсъхне.Сухо пране - най-добрият начин да коприна юрган.Поддръжка : След получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ако има някакви проблеми с размера или дефект на стоката, ние веднага ще решим проблема, след като продажбите за вас.Ние стоим зад нашите продукти и обслужване и винаги се стараем да ви предоставим възможно най-доброто удовлетворение. [Размер И кърпа] : Пълнеж от 100% естествена коприна + черупки от 100% памук; Размер на Цар : 90 * 102 инча; Тегло чиста коприна : 2,41 килограм; Тегло на продукта : 5,9 кг. Полезен) Коприна не изисква химикали при обработката и е възобновяем ресурс. Дишаща) - Коприната е дишаща материя, неговото отлично влагоотводящие свойства запазват леглото си суха, задържат влагата от тялото си.Функция 1) Обвързващата по четирите краища, предназначени за обзавеждане на използване на две одеяла припокриване на зимата, за да дизайн на ключалката не причиняла навреди на тялото ви. 2) Общата дължина на 24-инчовата тест с цип удобна за проверка на коприна всяка част на одеяла. 3) на Устието на цип с антикрафт-дизайн, което може да се предотврати попадането на копринени карти в малки шипа с цип.

Подробности

Подобни продукти в категория