• Новинка
Пълен комплект за татуировки - Autdor Cartridge Tattoo Machine Kit Професионален Комплект дръжки за татуировки, състоящ се от Дръжка за татуировка-машини Касети с мастило за Татуи?

Пълен комплект за татуировки - Autdor Cartridge Tattoo Machine Kit Професионален Комплект дръжки за татуировки, състоящ се

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Пълен комплект за татуировки-В комплект професионално касета за татуировка-машини включва : 1 бр дръжка за татуировка-на пишеща машина, 1 бр. мини безжична източник на захранване, 20 бр. патрон за смесени татуировка на орел, 7 бр. мастило за татуировки, 1 бр. лента за татуировка-заснемане, 20 бр. капачки за татуировка мастило, 1 бр. кожа за татуировки-практики, 1 бр. хартия за прехвърляне на татуировки, 2 бр. (1 двойка), ръкавици за татуировка, 1 бр. калъф за татуировка в комплекта.Пълен професионален комплект за татуиране - добър избор е за начинаещи, студенти, художници-татуировщиков.Удобна дръжка за дизайн-тази дръжка за татуировка е направена от отлично авиационен алуминий, мощен мотор с ниско ниво на шума, здрава и стабилна работа, липса на отопление при продължителна работа.Усещането за комфорт, лек материал, не чувствате умора след продължителна работа.Предполагайте напрежение по-долу 8В.Отлично качество на изработката, матова повърхност, нескользящий дизайн, подобряват ефективността на работа.Стабилна изходна мощност, която може да отговори на нуждите на ежедневна фигурата татуировщика.МАТЕРИАЛ, ОТЛИЧНО качество - Игли за татуировки-касети са изработени от хирургическа неръждаема стомана 316 L и висококачествена пластмаса.O Gas и пакетирани в индивидуална опаковка.Прозрачен корпус, за да се осигури по-добра видимост.Нископрофилен корпус, подобряване на подаване на мастилото и форма от вътрешната страна.Професионални консумативи за татуировки - Дръжка за татуировка-за пишеща машина, съвместима с вид на игли за касети.Можете да използвате тази татуировочную дръжка за прилагане на татуировки и микроблейдинга и др. Професионален комплект дръжки на татуировка-на пишеща машина, ще ви помогне да завърши здравословна и красива татуировка.ОБЕЩАНИЕТО на УДОВЛЕТВОРЕНОСТ - Ние се стремим да предоставим на нашите клиенти 100% гаранция за удовлетвореност и бързо обслужване на клиентите.Ако имате някакви въпроси относно комплект дръжки на татуировка-на пишеща машина Autdor cartridge, моля, свържете се с нас, не се колебайте, ние ще ви помогнем да решите проблема си възможно най-скоро.Ние приемаме гаранция за връщане на парите или повторно изпращане.Autdor Tattoo Kit - Пълен комплект за татуировки-на пишеща машина с патрон, професионален набор от дръжки за татуировки, Аксесоари за татуировки за начинаещи, за да проверите за татуировки, които могат да бъдат на разположение, ако закупите комплект дръжки на татуировка-машина с касетата? 1) 1 бр. машина за татуажа 2) 1 бр. Безжичен източник на храна за татуировки RCA 3) 20 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория