• Новинка
Силиконов Скрубер за тялото FOMIYES Силикон Скрубер За тяло-2 Бр. Сизалевая Четка За Тяло, Сизалевая Четка за Баня, Спа-Сизалевая Четка, Разглаживающая Спа-четка, Спа-Си?

Силиконов Скрубер за тялото FOMIYES Силикон Скрубер За тяло-2 Бр. Сизалевая Четка За Тяло, Сизалевая Четка за Баня, Спа-Сизалевая

Buyers rating:
BGN 10.69

Налично

Отшелушивающая четка за баня : Четка-скрубер за вана е изработена от материал, който е безопасен за кожатаЧетка за тялото, за душата : за тялото, спестява време и енергия, отличен, за дневна дълбоко почистване на тялото.Четка за сухо тяло : Тази четка-чистач идеален за почистване на краката, гърба, ръцете, гърдите и т., удобно и безопасно.Гъба за душ : Удобна за използване и лесна за работа, вие можете да я използвате за внимателно почистване на всеки ъгъл на тялото.Четка за тяло в банята : Направете на тялото гладка, премахват от повърхността на кожата излишната мазнина от порите.Отшелушивающая четка за баня : Четка-скрубер за вана е изработена от материал, който е безопасен за кожата.Четка за тялото, за душата : за тялото, спестява време и енергия, отличен, за дневна дълбоко почистване на тялото.Четка за сухо тяло : Тази четка-чистач идеален за почистване на краката, гърба, ръцете, гърдите и т., удобно и безопасно.Гъба за душ : Удобна за използване и лесна за работа, вие можете да я използвате за внимателно почистване на всеки ъгъл на тялото.Четка за тяло в банята : Направете на тялото гладка, премахват от повърхността на кожата излишната мазнина от порите.Пратката включва 2 х четка за баня Особености - опростена структура, лесен и удобен материал, който осигурява комфортно използване. - Четка за баня, подходящ за използване на ръцете, краката, гърдите, гърба и т., е практично и удобно. - Скрубер за душата добро ексфолиране и пяна, той леко масажи за кожата, като в нея е по-силен натиск. - Цвят : Различни цветове - Четка за измиване на вана е изработена от материал, който е безопасен за кожата. - Размер : около 25,00 X9,00 X5,00 см. / 9,82 X3,54 X1,97 инча - Материал : сизалевая пънчето, коноп въже, дърво - Скрубер е снабден с удобна дръжка, която улеснява неговото задържане и използване.Описание на продукта Четка-скрубер за вана е изработена от висококачествен материал, който е безопасен за използване и не оставя драскотини.

Подробности

Подобни продукти в категория